Uborkaszezon 2021

Ǐrta: Péter, furbify 31. 05. 2021 10:09

Uborkaszezon? Bevalljuk, a nyári meleg vegyes érzelmeket vált ki az IT kereskedőkben. Teljesen érthető, hogy ilyenkor nem a laptop/pc beszerzés az elsőszámú prioritás nálatok. Ezért aztán most olyan feltételeket kínálunk, amihez hasonlót máskor nem lépnénk meg. Vásárolj kulcsrakész gépet ajándék Windows-szal, ingyenes szállítással, és teszteld akár 2 hónapig! Ja és még ajándékot is kapsz!

 

Windows 10 Pro + telepítés


Kulcsrakészek a termékeink! Csak bekapcsolod, és már használhatod is! Most bármelyik felújított prémium PC-t vagy laptopot megrendelheted, minden esetben ajándék operációs rendszert telepítünk a gépre (persze kérheted, hogy “üresen” küldjük).

 

60 napos elállási jog


Teszteld akár 2 hónapig! Valljuk be, ennyi idő alatt bőven kiderül, ha nem felel meg neked egy termék. Mivel 100%-ban megbízunk gépeinkben, maximális bátorsággal kínálunk most extrém hosszú próbaidőt. Ha úgy döntesz a végén, hogy nem kéred, gond nélkül visszavesszük!

 

furbify ubiszezon

 

Ingyenes és gyors szállítás


Gyakorlatilag minden laptop és PC szállítasa ingyenes, hiszen 18.000 Ft felett nem számítunk fel postaköltséget! Add le rendelésed bármelyik munkanapon 14:00-ig, és a csomagod akár 24 órán belül (a következő munkanapon) megkaphatod! Akár GLS átvevőpontra is!

 

Ajándék: Egérpad


Minőségi, dobozolt furbify egéralátétet is kapsz tőlünk ajándékba, minden laptop vagy PC mellé.

 

Felújított prémium laptopok garanciával

Felújított asztali PC-k

Workstation laptop / mobil munkaállomás

Monitorok garanciával

 

Az akció visszavonásig érvényes, vagy amíg le nem érik az uborka. Érvényes minden laptopra és asztali PC-re. 

 

 



 

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék

Címkék:

furbify hírek