Furbify szolgáltatások

Szoftvercsomag telepítés

Ha nincs kedved vagy tudásod a szoftverek telepítéséhez, spórold meg magadnak az időt! Válaszd a “szoftvercsomag telepítést” és technikusaink egy gondosan összeválogatott szoftvercsomagot is telepítenek. A gépet ezután csak kicsomagolod és azonal használhatod!

A szoftvercsomag tartalma:

- képböngészők
- médialejátszók
- CD/DVD író
- zenelejátszó
- fájltömörítők
- fájlkezelők
- Open Office
- web böngészők

Fontos: A szoftvercsomag telepítésének alapfeltétele természetesen, hogy operációs rendszer is legyen kiválasztva a géphez.

(Ingyenesen beszerezhető programok, a szolgáltatás díja a telepítési munkálatok költségét fedi.)

első indítás csomag

Garancia és garanciakezelés


Megbízunk termékeinkben, ezért a használt számítógép piacon megszokott fél vagy egy év garancia helyett mi minimum 2 év garanciát vállalunk. A meghibásodás nagyon ritka, de ha előfordul, rekordidő alatt kezeljük. A kétéves garancia akár 5 évre is meghosszabbítható.
Minimum 30 nap valós pénzvisszafizetési garancia


A minimum 30 napos próbaidőnek hála rizikómentesen kipróbálhatod felújított termékeinket. Amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, vagy valamiért csalódott vagy, csak jelezd felénk 30 napon belül telefonon vagy e-mailben és mi visszafizetjük az árát. Garantáltan fennakadásmentes ügyintézés! Ebben az esetben a visszaszállítás költségeit a küldő állja.


Furbify árgarancia


Ha a vásárlást követő 8 napon belül az általad megvásárolt termék jutányosabb áron tűnik fel weboldalunkon, mint amennyiért Te vetted, akkor a régi és az új ár közti árkülönbözet teljes összegét levásárolhatod webáruházunkban!


Magyar nyelvű billentyűzet matrica a csomagban


Laptopjaink gondosan válogatott külföldi forrásokból származnak. A billentyűzet kijelölt részein általában nem a magyar karakterek szerepelnek. A legtöbb felhasználó számára ez nem zavaró, hiszen semmilyen más eltérés nincs a hazai billentyűzetekhez képest. Ha ez mégis gondot okozna, a csomag tartalmaz egy ingyenes magyar matrica-szettet.

ingyenes kolink laptop billentyűzet matrica furbify
Laptop akkumulátor + hálózati töltő (tápkábellel) a csomagban


Laptopjaink elengedhetetlen tartozékai természetesen a gyári akkumulátor, hálózati töltő és tápkábel. Laptopjaink átlagosan 120 perces üzemidővel rendelkező akkumulátort tartalmaznak (minimum 30, és akár 300 perc között), nullás teljesítményűt nem értékesítünk. Konkrét termék esetében a pontos üzemidőről érdeklődhetsz ügyfélszolgálatunkon.

Igény esetén teljesen új akkumulátort is utánrendelünk a kiválasztott notebookhoz.

Asztali számítógépeink esetében áramkábelt, monitoraink esetében áramkábelt és választható típusú adatkábelt (DVI, VGA) csomagolunk a dobozba.