Furbify szolgáltatások

Szoftvercsomag telepítés


Kicsomagolod, bekapcsolod, és használod! Ha a termék megrendelésnél a “szoftvercsomag telepítést” is hozzáadod, akkor technikusaink egy gondosan összeválogatott szoftvercsomagot is telepítenek: képböngésző, médialejátszó, CD/DVD író, zenelejátszó, fájltömörítő, fájlkezelő, Skype, Open Office és a legfrissebb web böngészők (ingyenesen beszerezhető programok, a szolgáltatás díja a telepítési munkálatok költségét fedi). Ha nincs kedved vagy tudásod ezek telepítéséhez, spórold meg magadnak a fáradtságot.

Fontos: A szoftvercsomag telepítésének alapfeltétele természetesen, hogy operációs rendszer is legyen kiválasztva a géphez.

első indítás csomagESET vírusírtó


ESET NOD32 Antivirus

Könnyen kezelhető antivírus szoftver, Windows operációs rendszerekre, kezdő felhasználók számára. Díjnyertes vírusvédelem, amely garantálja a biztonságos internethasználatot.
 

NOD32 Antivirus előnyei:

 • Alacsony erőforrásigény: nem emészti fel a számítógép tartalékait, így maximális teljesítménnyel üzemelhet
 • Egyszerű kezelés: Egyszerű és gyors telepítés, frissítés és használat.
 • Naprakész vírusvédelem: automatikusan frissülő vírus adatbázis a maximális védelemért! 


Kinek ajánljuk?

 • kezdő felhasználóknak, akik most ismerkednek az internetezéssel
 • akik egyszerű, gyors és biztonságos vírusvédelmet keresnek

 

eset internet security és nod 32 vírusvédelem

 
ESET Internet Security

Teljeskörű megoldás a biztonságos internethasználathoz, az egész család részére. Biztonságos online ügyintézés és beépített biztonsági funkciók szülők részére.


ESET internet security előnyei:

 • Wi-Fi Router védelem: a routerhez kapcsolódó eszközök kiszűrése, biztonsági javaslatok, diagnosztika
 • Netbank- és tranzakcióvédelem: Érzékeny banki és személyes adatok aktív védelme, billentyűzet titkosítása.
 • Szülői felügyelet: weboldalak és káros tartalmak korlátozása jelszóvédelemmel


Kinek ajánljuk?

 • akik gyakran használják az internetet
 • akik gyakran vásárolnak online vagy az ügyintézést online végzik
 • azoknak, akik teljeskörű védelmet szeretnének az egész családnak

 


 
 
Garancia és garanciakezelés


Megbízunk termékeinkben, ezért a használt számítógép piacon megszokott fél vagy egy év garancia helyett mi minimum 2 év garanciát vállalunk. A meghibásodás nagyon ritka, de ha előfordul, (ebből kifolyólag) rekordidő alatt kezeljük. A kétéves garancia meghosszabbítható akár 5 évre is. Stabil, több mint 10 éve működő cég vagyunk, a garanciaidő végén is itt leszünk.

Reklamáció, panaszkezelés...

  
30 napos valós pénzvisszafizetési garancia


A 30 napos próbaidőnek hála rizikómentesen kipróbálhatod felújított termékeinket. Amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, vagy valamiért csalódott vagy, csak jelezd felénk 30 napon belül telefonon vagy e-mailben és mi visszafizetjük az árát. Garantáltan fennakadásmentes ügyintézés! Ebben az esetben a visszaszállítás költségeit a küldő állja.

Elállási nyilatkozat...

 


 

Furbify árgarancia


Ha a vásárlást követő 8 napon belül az általad megvásárolt termék jutányosabb áron tűnik fel weboldalunkon, mint amennyiért Te vetted, akkor a régi és az új ár közti árkülönbözet teljes összegét levásárolhatod webáruházunkban!

Több infó és az árgarancia feltételei...

 


 

Magyar nyelvű billentyűzet matrica a csomagban


Laptopjaink gondosan válogatott külföldi forrásokból származnak. A billentyűzet kijelölt részein általában nem a magyar karakterek szerepelnek. A legtöbb felhasználó számára ez nem zavaró, hiszen semmilyen más eltérés nincs a hazai billentyűzetekhez képest. Ha ez mégis gondot okozna, a csomag tartalmaz egy ingyenes magyar matrica-szettet. 

ingyenes kolink laptop billentyűzet matrica furbifyLaptop akkumulátor + hálózati töltő (tápkábellel) a csomagban


Laptopjaink elengedhetetlen tartozékai természetesen a gyári akkumulátor, hálózati töltő és tápkábel. Laptopjaink átlagosan 120 perces üzemidővel rendelkező akkumulátort tartalmaznak (minimum 30, és akár 300 perc között), nullás teljesítményűt nem értékesítünk. Konkrét termék esetében a pontos üzemidőről érdeklődhetsz ügyfélszolgálatunkon.

Igény esetén teljesen új akkumulátort is utánrendelünk a kiválasztott notebookhoz. 

Asztali számítógépeink esetében áramkábelt, monitoraink esetében áramkábelt és választható típusú adatkábelt (DVI, VGA) csomagolunk a dobozba.
 Ingyenes és gyors házhozszállítás


A szállítás minden megrendelés esetében gyors és ingyenes, nem összeghatárhoz kötött! Minden megrendelhető termékünk raktáron van, tehát csomagolásra készek. A bejövő rendeléseket minden munkanapon 14:30-ig dolgozzuk fel, ezen időpont után már a következő munkanapra csúsznak át. 


Lehetséges szállítási módok:

 • GLS futárszolgálat házhozszállítással
 • átvételi pont - több mint 700 átvételi pont Magyarországon

(Lehetséges fizetési módok: utánvét készpénzzel, utánvét kártyával, online kártyával, banki utalás, cetelem áruhitel)

Szállítási feltételek...