Ár szűrő
-
Ft
Márka
Memória
Processzor család
Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Chromebook

A felhasználóbarát Chromebookok ideális választás diákok és iskolások számára! Strapabíró kialakítás, hosszú üzemidő és hordozhatóság tökéletes kombinációja.

6 / 6 termék

Ismerd meg a Chromebook előnyeit

A Chromebook egy olyan típusú laptop vagy notebook, amelyet elsősorban az internetes felhasználásra és a felhőalapú szolgáltatásokhoz terveztek. A Chromebookok különösen közkedveltté váltak azok körében, akik egyszerű és megbízható eszközt keresnek böngészéshez, e-mail írásához, online videók nézéséhez és hasonló internetes tevékenységekhez.

Chrome operációs rendszer

A Chromebookok a Google által fejlesztett Chrome operációs rendszert használják, amely elsősorban böngészésére és webes alkalmazások futtatására van optimalizálva. Az operációs rendszer alapjául a Google Chrome böngésző szolgál, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek az internetes tartalmakhoz és alkalmazásokhoz. Működésüket tekintve leginkább egy tablethez vagy egy okostelefonhoz hasonlíthatók.

FONTOS: A Chromebook használatához egy ingyenesen létrehozható Google fiókra van szükség.

A Chromebookok jellemzői

A Chromebookok jellemzői közé tartozik a gyors indítás, a hosszú üzemidő, a könnyű hordozhatóság és az automatikus szoftverfrissítések, amelyeket a Google rendszeresen biztosít. Emellett a Chromebookok általában megfizethetőbbek is, mint a hagyományos Windows vagy Mac alapú laptopok.

Mivel a Chromebookok erősen támaszkodnak az internetkapcsolatra és a felhőalapú szolgáltatásokra, elsősorban azok számára ideálisak, akik főként interneten keresztül dolgoznak vagy tanulnak, és nem igényelnek nagy teljesítményű számítógépet vagy szoftvereket, amelyek csak helyileg futtathatók. A Chromebookok kiváló eszközök lehetnek diákoknak és tanároknak is, mivel segítik az oktatást és tanulást.

Olvasd el cikkünket és ismerd meg a Chromebook előnyeit.