Mi vagyunk a furbify

Prémium minőségű számítástechnika (üzleti laptopok és PC-k) felújításával és értékesítésével foglalkozunk. Büszkék vagyunk arra, hogy évente több tízezer eszköz felújításával járulunk hozzá a környezet védelméhez. Szívügyünknek érezzük, hogy a lehető legjobb szolgáltatásban részesítsük minden vásárlónkat és viszonteladó partnerünket.

furbify csapat

Szeretjük a számítógépeket

Vállalkozásunk 2007-ben indult egy kis szobából. Eleinte számítógépek szervizelésével és kisebb rendszerek karbantartásával foglalkoztunk, majd később egy kis PC-shopot is nyitottunk szülővárosunkban.

furbify team


A pénzügyi válság kirobbanásakor döbbentünk rá, hogy az igazi áttörési lehetőség a felújított számítógépekben rejlik, ugyanis így bárki töredék áron juthat hozzá egy jó minőségű, megbízható prémium berendezéshez. Akkoriban még ez a szegmens szinte teljesen ismeretlen volt a közép-európai piacon, ezért eleinte nagyon nehéz volt vásárlóink bizalmába férkőzni.

A kezdeti nehézségeken túllendülve gyorsan híre ment a remek minőségű és megfizethető termékeknek, és egyre több megrendelésünk érkezett. Már az elejétől kiemelt figyelmet fordítottunk a vásárlói élményre, és a visszajelzések alapján fejlesztjük szolgáltatásunk színvonalát. Sikerünket nagyrészt ennek is köszönhetjük.

Angyal Tamás, Keszeli Ákos, Furbify

Idővel számos iskolát és állami intézményt is ügyfeleink között tudhattunk, hiszen így jelentősen kisebb befektetéssel több és jobb minőségű laptopot és PC-t engedhettek meg maguknak. Mostanra már több, mint 300 oktatási intézményben használnak furbify felújított laptopokat és számítógépeket.

A kezdeti sikerek felvillanyoztak minket, így bátran vágtunk bele egyre nagyobb és merészebb projektekbe is. Ennek köszönhetően rövid időn belül megnyitottuk első webáruházunkat a szlovák piacon. Azóta számos országra (2014-től Magyarországra is) kiterjesztettük tevékenységünket, és évente több tízezer felújított laptopot és PC-t értékesítünk Európa-szerte.

Fun fact: Ennyi termék felújítása rengeteg energiát kíván. 2018-ban például közel 12 ezer adag kávét fogyasztottunk el összesen a cégben. :)

A "furbify minőség"

A gépeket saját üzemünkben újítjuk fel, hozzáértő munkatársaink segítségével. Közülük többen már évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a szakterületen. A nehezebb utat választottuk, mert hiszünk benne, hogy csak akkor tudjuk garantálni a minőséget, ha az egész folyamatot a saját csapatunk felügyeli.

Magas elvárásokat támasztunk magunkkal szemben, ezért nem érjük be a látszatmegoldásokkal: minden egyes gép külön figyelmet kap. Egyenként tisztítjuk, portalanítjuk (szükség esetén újrafestjük), teszteljük és konfiguráljuk őket. A felújítási folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, így mára elértük azt, hogy az európai piacon is ismertté vált az ún. "furbify minőség".

Küldetésünknek tekintjük, hogy népszerűsítsük a felújított számítógépeket, melyek remek ár/érték arányú újrahasznosított termékek. Célunk, hogy a már egyszer legyártott termékek élettartama minél hosszabb legyen; minél többször kerüljenek vissza a körforgásba, ne pedig a szemétdombon kössenek ki.

Mérföldkövek

 • 2008: megnyitjuk első PC szaküzletünket (ATECH.NET néven)
 • 2011: elindítjuk első webáruházunkat a szlovák piacon
 • 2012: szlovákiai nagykereskedés indítása (ATECH.COMP néven)
 • 2014: magyarországi webáruház indítása (felujitottpc.hu)
 • 2016:
  • csehországi nagykereskedés indítása (ATECH.COMP néven)
  • Év Példaképe Fenntarthatósági különdíj, Keszeli Ákos (Példakép Alapítvány)
 • 2019:
  • furbify márkanév alatt összevontuk vállalkozásainkat
  • Év Vállalkozója Verseny: 1. hely a haladó kategóriában (Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége)

Gyorslinkek

Cégadatok

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Vásárlói vélemények