Ár szűrő
-
Ft
Márka
Esztétikai besorolás
Memória
Processzor
Processzor generáció
Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Mini PC, Tiny PC, Micro PC

Energiatakarékos mini számítógépek garanciával, azonnal raktárról.

10 / 10 termék

Azoknak, akik praktikus, kis méretű számítógépet szeretnének, a mini PC-k nagyszerű választás lehetnek. Ez a típusú számítógép kisebb, mint a hagyományos asztali számítógépek, így sokkal könnyebb mozgatni, és kevesebb helyet foglal az íróasztalon. A legtöbb modell csupán 10-15 centiméter széles, és a tenyerünkben is elfér. Emellett energiatakarékosak, így csökkenthetik a rezsiköltséget is. A Mini PC vagy Micro PC gyakorlatilag egy teljes értékű asztali számítógép kisméretű gépházban.

Ajánlatos figyelembe venni, hogy a mini PC-k csak korlátozott mértékben bővíthetők (nagyobb SSD-vel vagy több RAM-mal), és csak korlátozottan alkalmasak játékra, de irodai feladatokkal tökéletesen megbirkóznak. Érdemes megnézni a csatlakozókat is, hogy megfelelőek-e az igényeinknek. A mini PC-k általában kevesebb csatlakozóval rendelkeznek, mint az asztali gépek. Általában a laptopokéval megegyező csatlakozó felszereltséggel rendelkeznek.

Ha irodai munkára vagy home office-ba keresel egy kis méretű, energiatakarékos számítógépet, a mini PC egy remek választás lehet számodra.

Érdemes azonban végiggondolni, hogy pontosan mire fogod használni, mielőtt döntesz a megfelelő típus mellett. Olvasd el cikkünket a mini számítógépekről.

Kis méretük ellenére a legtöbb mini asztali gép meglepő teljesítményre képes. Ha nincs hely az íróasztalodon egy ütős PC-nek, nézz körül kis méretű számítógépeink között és találd meg álmaid gépét.