Ár szűrő
-
Ft
Márka
Esztétikai besorolás
Képernyő méret
Processzor
Processzor generáció

Összes (+2)

Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Mobil munkaállomás

Asztali gépekre jellemző teljesítmény egy laptop hordozhatóságával párosítva! Hordozható munkaállomások (mobile workstation), videóvágásra, grafikai munkára, valamint 3D modellezéshez.

19 / 19 termék

Laptop grafikai munkához és 3D tervezéshez

A workstation laptopok a kreatív szakemberek és szakmai felhasználók igényeire szabott készülékek, akik munkájuk során kiemelkedő teljesítményre és megbízhatóságra támaszkodnak. Ezek a munkagépek erős processzorokkal, kiváló grafikus kártyákkal és elegendő memóriával rendelkeznek, hogy a legmagasabb rendszerigényű grafikai programokkal is könnyedén megbirkózzanak. A nagy felbontású és kiváló színmélységű kijelzőik lehetővé teszik a precíz képszerkesztést, valamint a hosszan tartó munkavégzést.

Laptop videószerkesztéshez

A videószerkesztéshez nemcsak erős processzorra, hanem nagy mennyiségű memóriára és tárhelyre is szükség van. A mobil munkaállomások rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal, így hatékony segítséget nyújtanak a kreatív munkák során. Ha professzionális szintű grafikai tervezéshez vagy videószerkesztéshez keresel erőteljes és megbízható eszközöket, akkor válassz a webáruházunkban elérhető használt workstation laptopok közül. Minden eszközre két év garanciát vállalunk!