Márka
Grafikus kártya mérete
Foglalat
Memória
Memória típusa
Ár szűrő
-
Ft
Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047
( munkanapokon 8:00 - 16:30 )

Videokártya

Használt videókártyát keresel kedvező áron? Tekintsd meg kínálatunkat és válassz multimédia, professzionális és gamer videókártyáink közül.

A dedikált videókártya (más néven videóadapter, grafikus kártya vagy grafikus adapter) a számítógép képi megjelenítésért felelős egyik fő alkatrésze. Feladata a PC által küldött információkat lefordítani és a jeleket továbbítani a kijelző felé. 
 

Milyen videókártyát vegyek?

Erre a válasz alapvetően attól függ, mire szeretnéd leginkább használni a számítógéped. Amennyiben csupán hétköznapi feladatokra, kapcsolattartásra és böngészésre, streameléshez szeretnéd használni egy multimédia videókártya tökéletesen megfelelő lehet, ilyenek pl. a GeForce GT és az AMD Radeon HD sorozata.

A játékokhoz az ún. gamer videókártyák a legalkalmasabbak, ugyanis kifejezetten a játékok által támasztott igényeknek felelnek meg. Több memóriát, gyorsabb processzort tartalmaznak és ennek megfelelően a hűtőrendszerük is jóval fejlettebb. Ilyenek pl. a Geforce GTX vagy a Radeon RX videokártyák.

Professzionális videókártyák elsősorban a grafikai alkalmazásokhoz, videóvágó- és modellező programokhoz szükségesek. Ide tartoznak az Nvidia Quadro és az AMD Firepro videókártyák. A munkaállomások rendszerint ilyen típusú kártyákkal rendelkeznek. 

Kínálatunk gyakran változik, ezért javasoljuk, hogy látogass vissza később, ha elsőre nem találtad meg amit keresel. Amennyiben kérdésed van vagy egy bizonyos típust keresel, ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!

Aktív szűrők: