Ár szűrő
-
Ft
Márka
Formátum
Alaplapi csatlakozás
Memória
Memória típusa
Átviteli sebesség
Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047
( munkanapokon 8:00 - 16:30 )

Videókártya

Használt videókártyát keresel garanciával? Tekintsd meg kínálatunkat és válassz multimédia, professzionális és gamer videókártyáink közül.

9 / 9 termék

Használt videókártya webáruház

A dedikált videókártya (más néven videóadapter, grafikus kártya vagy grafikus adapter) a számítógép képi megjelenítésért felelős egyik fő alkatrésze. Feladata a PC által küldött információkat lefordítani és a jeleket továbbítani a kijelző felé.

Kínálatunkban széles választékban találsz használt videókártyákat, amelyekre 2 év garanciát vállalunk.

Milyen videókártyát vegyek?

Erre a válasz alapvetően attól függ, mire szeretnéd leginkább használni a számítógéped. Amennyiben csupán hétköznapi feladatokra, kapcsolattartásra és böngészésre, streameléshez szeretnéd használni egy multimédia videókártya tökéletesen megfelelő lehet, ilyenek pl. a GeForce GT és az AMD Radeon HD sorozata.

A játékokhoz az ún. gamer videókártyák a legalkalmasabbak, ugyanis kifejezetten a játékok által támasztott igényeknek felelnek meg. Több memóriát, gyorsabb processzort tartalmaznak és ennek megfelelően a hűtőrendszerük is jóval fejlettebb. Ilyenek pl. a Geforce GTX vagy a Radeon RX videókártyák.

Professzionális videókártyák elsősorban a grafikai alkalmazásokhoz, videóvágó- és 3D modellező programokhoz szükségesek. Ide tartoznak az Nvidia Quadro és az AMD Firepro videókártyák. A munkaállomások (workstation PC) rendszerint ilyen típusú kártyákkal rendelkeznek.

Kínálatunk gyakran változik, ezért javasoljuk, hogy látogass vissza később, ha elsőre nem találtad meg amit keresel. Amennyiben kérdésed van vagy egy bizonyos típust keresel, ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!

Hasznos linkek

Használt videókártya 2Gb

Használt videókártya 4Gb

Használt Low profile videókártya