Ár szűrő
-
Ft
Márka
Esztétikai besorolás
Szín
Processzor

Összes (+37)

Processzor generáció
Memória

Összes (+16)

Összes (+15)

Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Laptopok utazáshoz

Ebben a kategóriában elsősorban olyan kis méretű laptopokat gyűjtöttük össze, melyek könnyedén elférnek egy táskában is. Ha sokat utazol, nem mindegy, mit cipelsz magaddal! Válassz egy könnyű strapabíró laptopot, amit bárhova magaddal vihetsz.

24 / 300 termék

Kis méretű laptopok utazáshoz

Utazóknak szánt laptop válogatásunkban a 14 hüvelykes méret alatti eszközöket válogattuk össze, valamint azokat a 2in1 laptopokat és Chromebookokat, amelyek jó szolgálatot tehetnek abban az esetben, ha útközben is dolgoznál. Kis mértetű laptopjainkat elsősorban digitális nomádoknak, utazóknak vagy azoknak ajánljuk, akik munkájukból adódóan sokat utaznak, és egy könnyű, mégis megbízható laptopot keresnek. Felújított kompakt laptopjaink strapabíró, sokoldalú használatra megalkotott eszközök, amelyek nem hagynak cserben útjaid során! Ezek az ellenálló anyagokból összeállított laptopok könnyedén elférnek egy hátizsákban, utazótáskában vagy kézipoggyászban. Tekintsd meg laptop táska kínálatunkat és készülj fel az útra.

Milyen az ideális laptop utazáshoz?

Kis méretű

Utazáshoz elsősorban olyan eszközöket ajánlunk, amelyek könnyen hordozhatók és nem foglalnak túl sok helyet a hátizsákban vagy a bőröndben. Éppen ezért kizárólag a 14 hüvelyk alatti laptopokat soroltuk ebbe a kategóriába.

Laptop méretek:

  • 14" (35,5cm) átmérő
  • 13,3" (33,8 cm) átmérő
  • 12,5" (31,7 cm) átmérő
  • 12" (30,4 cm) átmérő
  • 11,6" (29,4 cm) átmérő

Strapabíró kialakítású

Fontos, hogy a laptop bírja a gyűrődést! Éppen ezért olyan business class besorolású termékeket válogattunk össze, amelyek strapabíró kialakítással rendelkeznek, amelyet a legtöbb modellnél a katonai minősítés is igazol (pl. MIL-STD 810G minősítés). Ezek az eszközök jól bírják a hőmérséklet változást, ellenállnak a pornak és a vízcseppeknek, valamint a rezgés sem tesz kárt bennük.

Minőségi képernyővel rendelkezik

Az utazás során megeshet, hogy a szabadban vagy egy kávézó teraszán merülünk el a munkában. Ebben az esetben érdemes olyan tükröződésmentes kijelzővel felszerelt laptopot választani, amely kedvezőtlen fényviszonyoknál is jól látható, kristálytiszta képet ad. A kínálatunkban található laptopok magas fényerejű, matt felületű kijelzővel rendelkeznek, amelyek bármilyen körülmények között lehetővé teszik a munkavégzést.

Biztonságos

Az adatbiztonság a mindennapokban is ugyanolyan fontos, mint az utazásaink során, éppen ezért hatalmas előny, ha a laptopunk rendelkezik beépített biztonsági megoldásokkal. Az itt található felújított üzleti laptopok mindegyike fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik. Ilyenek például az ujjlenyomat olvasó, smart card reader, BIOS alapú védelmi funkciók, stb.