Árgarancia

Biztosan előfordult már Veled is, hogy megvásároltad a vágyott terméket egy webáruházban, majd pár napon belül leárazták azt, és a későbbi vásárlók kedvezőbb áron juthattak hozzá mint Te.

A furbify-nál mi pont ettől szeretnénk megkímélni ügyfeleinket. Éppen ezért teljes kínálatunkra – normál áras és akciósra egyaránt - árgaranciát vállalunk.

Ha a vásárlást követő 8 napon belül az általad megvásárolt termék jutányosabb áron tűnik fel weboldalunkon, mint amennyiért Te vetted, akkor a régi és az új ár közti árkülönbözet teljes összegét levásárolhatod webáruházunkban!

Példa: Vásárolsz nálunk egy HP Elitebook 8440p laptopot 85.000 Ft-ért, majd 5 nap múlva látod, hogy ugyanez a termék csupán 60.000 Ft-ba kerül az oldalunkon. Ebben az esetben bármit választhatsz kínálatunkból, és 25 000 Ft-tal kevesebbet kell fizetned érte. Ha a kiválasztott termék - pl. egy HP monitor - ennyibe kerül, akkor ingyen hozzájutsz a termékhez!

Az Árgarancia érvényesítésének feltételei:

  • Az Árgarancia csak a www.felujitottpc.hu vagy www.furbify.hu webáruház és annak aloldalain elhelyezett termékek árának csökkenésére vonatkozik.
  • Az Árgarancia csak a már kifizetett termékek esetén érvényesíthető.
  • Az Árgarancia alapján kiszámolt összeg levásárlása a jogosultság visszaigazolásától számított 30 naptári napon belül egyszeri alkalommal, egy részletben lehetséges.
  • Az Árgarancia alapján kiszámolt összeg készpénzre nem váltható át, valamint speciális, egy hetesnél rövidebb akciók, csomagajánlatok (több termékből álló csomagok) áraira nem érvényesíthető.
  • Az Árgarancia alapján kiszámolt összeg keretében vásárolt termék vásárlója kizárólag ugyanaz a természetes, vagy jogi személy lehet, aki az eredeti, vagyis a kedvezményt biztosító terméket megvásárolta.
  • Az Árgaranciára való igényét a vásárlónak kell jeleznie.

Amennyiben úgy gondolod, jogosult vagy az Árgarancia érvényesítésére, küldd el ügyfélszolgálatunk telefonszámára vagy e-mail-címére az általad vásárolt termék azonosító számát és a vásárlást igazoló számla sorszámát az árgarancia érvényesítése érdekében. Az árgarancia az utolsó darabokra nem vonatkozik.