Ár szűrő
-
Ft
Termék típusa
Márka
Esztétikai besorolás
Memória
Memória típusa
Processzor család
Processzor generáció
Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Felújított, használt számítógép garanciával, 1 Ft - 50000 Ft

Minőségi felújított asztali PC-k a legnevesebb gyártóktól (Dell, Lenovo, HP).

5 / 5 termék

Használt számítógép olcsón

A furbify webáruházban szinte kizárólag felújított üzleti kategóriás PC-ket és laptopokat értékesítünk. Minden egyes prémium számítógépet saját üzemünkben újítunk fel, közel gyári állapotúra. Értékesítés előtt alaposan tisztítjuk, portalanítjuk és többször is teszteljük a hardvert, ezért a használt PC alkatrészek esetleges hibáit már a felújítási folyamat során feltárjuk és elhárítjuk. Termékeink legnagyobb előnye a megbízhatóság, a páratlanul hosszú élettartam és a bővíthetőség, ezen felül környezetkímélő, fenntartható megoldást jelentenek, mindezt elérhető áron.

Minden igényt kielégítő választék, minimum két év garanciával. Mini PC, komplett PC monitorral, desktop PC, All in One PC és felújított gamer PC-k széles választékban!
Komplett számítógép monitorral

Asztali PC monitorral, egérrel és magyar nyelvű billentyűzettel, két év garanciával a furbifytól! Indításra kész, pénztárcabarát számítógép csomagok, irodai munkához, tanuláshoz és általános használatra.

Gamer PC részletre is

Pénztárcakímélő használt gamer PC GeForce és Radeon videokártyával, felújított és vadiúj számítógép házakkal egyaránt! Belépő és közepes szintű konfigurációk akár részletre is, Cetelem online áruhitel segítségével.

Workstation PC

Nagy teljesítményű munkaállomások kreatív szakembereknek videóvágáshoz, grafikai programokhoz és modellezéshez (CAD). Szerverszintű teljesítmény, stabil működés és magas számítási kapacitás elérhető áron! A minőségi Dell, HP, Fujitsu és Lenovo használt workstation PC-k, igény szerint bővíthetők SSD meghajtóval és memóriával.

All in One számítógép, a minden egyben megoldás!

Az AIO PC gyakorlatilag egy teljes értékű asztali számítógép egy monitorba építve. Ha helytakarékos, esztétikus és könnyen mozgatható "minden egyben" számítógépet szeretnél nézz körül kínálatunkban!

Felújított Mini PC

Helytakarékos mini számítógépek irodai munkához, okos otthonokba, két év garanciával! Ha nincs hely az íróasztalodon egy nagyméretű asztali gépnek, tekintsd meg Mini PC kínálatunkat. Egy mini asztali számítógép sokoldalúan felhasználható nem csupán irodai munkára, de média centerként, házimozizáshoz vagy kamerarendszerekhez is remek választás.

Bővítsd a számítógép konfigurációt az igényeid szerint

A számítógépek további memóriával (DDR3 RAM, DDR4 RAM) vagy villámgyors SSD meghajtóval is bővíthetők, erre a termék aloldalon található konfigurátorban van lehetőség. Felújított asztali gép mellé kedvező áron kínálunk Windows 10 operációs rendszert és ESET vírusírtót is.

Tipp: a legjobb teljesítményt úgy hozhatod ki a számítógépedből, ha az operációs rendszert az elsődleges SSD meghajtóra telepíted és az adattárolásra egy nagyobb méretű merevlemezt (HDD-t) használsz. Az SSD meghajtóval rendkívüli sebességnövekedés érhető el, míg a hagyományos merevlemezzel nagyobb tárhelyet biztosíthatsz.