Ár szűrő
-
Ft
Márka
Esztétikai besorolás
Gépház formátum
Memória
Memória típusa
Processzor

Összes (+7)

Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Használt, felújított munkaállomások

Nagy teljesítményű felújított workstation PC-k grafikai programokhoz, videóvágáshoz és műszaki tervező alkalmazásokhoz.

21 / 21 termék

Mit jelent a Workstation PC?

A munkaállomás számítógépek vagy workstation PC-k erős számítási kapacitással és nagy teljesítménnyel rendelkező asztali PC-k, melyeket általában professzionális szoftverek és grafikai tervezési, 3D modellezési, adatfeldolgozási és mérnöki alkalmazások futtatásához terveztek. A munkaállomások általában több memóriával, többmagos processzorokkal és nagyobb teljesítményű videókártyával rendelkeznek, mint a hagyományos asztali számítógépek, ezért jóval nagyobb teljesítményre képesek.

Kinek ajánljuk a workstation PC-ket?

Azok a felhasználók, akiknek munkája során rendkívül nagy számítási kapacitásra van szükségük, például tervezők, mérnökök, grafikusok, animátorok, szerkesztők, stb., nem fognak csalódni a furbify felújított workstation PC-iben. Minőségi felújított Dell, HP, Fujitsu és Lenovo munkaállomások, két év garanciával.

A workstation számítógép előnyei

A munkaállomások legfontosabb előnyei a hagyományo asztali gépekkel szemben:

Nagyobb számítási kapacitás: A munkaállomások általában több memóriával, több- és vagy többmagos processzorral és komolyabb videókártyával rendelkeznek, így jóval nagyobb teljesítményt biztosítanak.

Jobb grafikai teljesítmény: A munkaállomások dedikált videókártyával rendelkeznek, amelyek rendszerint komoly teljesítményre képesek és számos olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyek nélkülözhetetlenek a tervezőprogramok futtatásához.

Professzionális szoftverek támogatása: A munkaállomások professzionális szoftverek futtatására terveztek, így jobban támogatják ezeket a szoftvereket, mint a hagyományos asztali PC-k.

Alacsonyabb karbantarthatósági költség: A munkaállomások minőségi alkatrészekkel és hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a karbantarthatósági költségeket. A felépítésüknek köszönhetően könnyen bővíthetők és szervizelhetők.