Laptop felvásárlás

Amennyiben elavult eszközeidet újabbra cserélnéd, most itt a lehetőség! A furbify elsődleges célja egy fenntarthatóbb jövő és a körforgásos gazdaság előmozdítása. Célunk, hogy csökkentsük az elektronikai hulladék mennyiségét, valamint meghosszabbítsuk a laptopok, PC-k és egyéb termékek életútját. Felvásárlási programunk keretein belül lehetővé tesszük, hogy elavult, megunt laptopod, PC-d vagy más eszközöd ne a kukában kössön ki, hanem új életet kapjon.

Töltsd ki ezt a kérdőívet (márka, típus, konfiguráció, mennyiség, állapot) és szakértőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy segítsen. Válts a furbify-al és légy részese a fenntarthatóbb jövő iránti törekvésnek.

Gyakori kérdések és válaszok


Jelenleg a következő eszközöket vásároljuk fel:
 

  • laptop
  • okostelefon
  • tablet
  • játékkonzol
  • asztali PC
  • videókártyaMindegy milyen állapotban vannak az eszközök?


Előnyben részesítjük a működőképes, használható és megkímélt esztétikai állapotban lévő termékeket. Pár karcolás vagy burkolati kopás rendszerint nem okoz problémát. Működésképtelen számítógépeket is át tudunk venni, és szakszerűen újrahasznosítjuk, ebben az esetben a szállítást az eladó fizeti, és az eszközökért csak szimbolikus összeget tudunk felkínálni. Alkatrészeket is felvásároltok?


Jelenleg csak videókártyákat vásárolunk fel, egyéb alkatrészeket nem áll módunkban.
 Hogyan juttatom el hozzátok?


Futárszolgálat segítségével. Nagyobb mennyiségű termék esetén, előzetes egyeztetés után a begyűjtést és szállítást is megszervezzük.

FONTOS: A terméket postázás előtt gondosan tisztítsd meg, majd csomagold be, hogy a szállítás során ne sérüljön. Amennyiben az asztali PC nagyobb méretű videókártyát tartalmaz, érdemes azt külön becsomagolni vagy a gépházon belül rögzíteni, hogy ne sérüljön.Érzékeny adatok vannak rajtuk és félek, hogy rossz kezekbe kerülnek!


Mi is. Éppen ezért azt ajánljuk, hogy visszaküldés előtt mindenképp végezz adattörlést. Természetesen ezt mi is megtesszük minden felvásárolt eszközzel, egy különleges adattörlő szoftver segítségével. Az így törölt adatok nem visszaállíthatók, ezért azt ajánljuk, hogy a törlés előtt készíts biztonsági másolatot a legfontosabb adatokról.
 


Mennyi pénzt adtok a gépért?

Minden beérkező kérelmet egyénileg értékelünk ki és egyedi ajánlatot kínálunk.

TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET