Furbify használt laptop és pc nagykereskedés

Az áraink megtekintéséhez és vásárláshoz kérjük jelentkezz be regisztrált viszonteladói fiókodba:

Továbbértékesítéssel foglalkozol?

Csatlakozz viszonteladói partnerhálózatunkhoz még ma!

Minőségi felújított számítógépek és laptopok viszonteladók részére, hetente frissülő akciókkal. Több száz viszonteladói, nagykereskedelmi partnerünknek folyamatosan frissülő, változatos árukészletet biztosítunk versenyképes piaci árakon, rendkívül rövid kiszállítási idővel.

Célunk, hogy üzleti partnereink nagyban profitáljanak együttműködésünkből!

Raktárunkban újszerű állapottal rendelkező felújított (használt) brand PC, laptop és monitor mellett workstation, all in one pc, nyomtató és készletfelszámolásból származó bontatlan csomagolású termék is megtalálható.

A furbify felújított termékeinek esztétikai minősége sok esetben vetekszik az új termékekével, hiszen kiemelt figyelmet fordítunk minden egyes eszközre.

Tapasztalt csapatunk a szakszerű bevizsgálás mellett, külső- és belső tisztításnak valamint alapos tesztelésnek veti alá a termékeket, amelyeket azután biztonságos, minőségi csomagolásban szállítunk.

A jelentősebb esztétikai hiányosságokkal vagy képminőségbeli tulajdonságokkal rendelkező eszközöket a felújítás után csökkentett áron értékesítjük, természetesen garanciával!

Amennyiben a termék mégis meghibásodna, jól felszerelt szervizünk rendkívül rövid időn belül (átlagosan 5 munkanapon belül) orvosolja a problémát.

Mennyiségi ajánlatainkat személyre szabjuk, fordulj bizalommal személyes kapcsolattartóinkhoz. Kössünk üzletet még ma!

A viszonteladói státusz feltételei a következők:

-termék vásárlása továbbértékesítés céljából

-továbbértékesítés boltban vagy webáruházban

Viszonteladói fiók létrehozása

A viszonteladói fiókot minden esetben manuális ellenőrzés után aktiváljuk. A státusz elbírálásáról emailben küldünk értesítést 24 órán belül.

Csatlakozz viszonteladói partnerhálózatunkhoz még ma!

Ajánlatunk Neked szól, amennyiben viszonteladóként a rugalmas ügyintézést és a kiemelt figyelmet részesíted előnyben. Hetente frissülő akcióink és személyes kapcsolattartóink exkluzív ajánlatai biztosítják számodra azt a kínálatot is, amely eddig csak egy szűk kör számára volt elérhető.

Viszonteladói fiók létrehozása

Nagykereskedés elérhetőség

Kati
Kati
furbify sales manager

+36 707 716 982
katarina.jobbagyova@furbify.eu