Ár szűrő
-
Ft
Márka
Esztétikai besorolás
Szín
Processzor

Összes (+11)

Processzor generáció
Képernyő méret

Összes (+5)

Összes (+3)

Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 17 65 46 57

Használt HP laptopok

Használt, felújított HP Elitebook, HP Probook laptopok és HP zBook mobil munkaállomások garanciával! A HP több évtizede egyet jelent a megbízhatósággal és a kiváló minőséggel.

24 / 98 termék

HP Elitebook – stílusos munkavégzés bárhonnan

A sokoldalúságukról híres HP Elitebookok 2008-as bevezetésük óta rendre előkelő helyen szerepelnek a legmegbízhatóbb laptopok listáján. A nagy teljesítményű HP Elitebook ugyanúgy, mint a HP ZBook mobil munkaállomás, kiváló választásnak bizonyul, ha komoly munkáról van szó. Ha valaki egyszer kipróbálja, utána már nem szeretne más típust a jövőben. Könnyen kezelhető, nagy teljesítményű készülék, amely biztosítja a hatékony munkavégzést bárhol és bármikor. A különleges és modern dizájnhoz hozzájárul az aprólékos kidolgozottság, az minőségi kijelző és a precíz kialakítás.

A HP Elitebook könnyen kezelhető és biztonságos. Segítségével hatékony konferenciahívásokat lehet szervezni, ráadásul a hívásokat egyetlen gombnyomással lehet indítani. A beszélgetések minősége a kivételes hangminőséget biztosító (Bang & Olufsen) hangszóróknak köszönhető. A kristálytiszta hangminőség garantált a HP Elitebook esetében. Ennél a típusnál alapkövetelmény a megbízhatóság, valamint az, hogy hosszan tartó folyamatos használatra is alkalmas legyen.

A masszív kialakításnak köszönhetően még a kisebb ütéseket is átvészeli meghibásodás nélkül. Továbbá a HP Elitebookok magasteljesítményű processzorokkal és kiváló hűtési rendszerrel rendelkeznek, amelyre a forró nyári hónapokban is számíthatunk. Mindemellett prémium anyaghasználat jellemez minden egyes HP Elitebookot. Ezek a tulajdonságok együttesen járulnak hozzá a minden körülmények között produktív munkavégzéshez. A vékony és könnyű kialakításnak köszönhetően az irodában és az irodán kívül is egyszerűen használható. A HP Elitebookkal garantált a professzionális és magabiztos munkavégzés. Különleges dizájn, könnyű kezelhetőség jellemzi, valamint számtalan beépített biztonsági funkcióval rendelkezik. A HP laptop árak tekintetében magasabb kategóriát képvisel ez a változat a Probook sorozathoz képest, de mindenki biztos lehet benne, megéri a befektetés. Ezeket a prémium laptopokat egyöntetűen a kifogástalan anyagminőség, időtálló kivitelezés és nagy teljesítményű hardver jellemzi.

HP Probook – garantálja a hatékony munkavégzést

A HP Probook a megfizethetőbb kategóriát képviseli a HP üzleti laptopjai között. Rendkívül strapabíró, így jól viseli a mindennapi ingázást. Elsősorban mindennapi használatra, kis- és középvállalati szintű irodai munkára vagy diákok részére ajánljuk. Megbízható, kiforrott modellekről van szó, hiszen ennek a szériának az alapjaira épülnek az HP Elitebookok is. Bárhol és bármikor megállja a helyét, és garantálja a hatékony munkavégzést. Ideális választás lehet fejlődő KKV-k részére, ahol a költséghatékonyság kiemelten fontos.

A Probookok között két szériát különböztetünk meg, a magasabb árkategóriában és komolyabb hardverrel felszerelt 600-as és a szerényebb paraméterekkel rendelkező 400-as szériát. A 600-as sorozat dokkolható, világító billentyűzettel és prémium kijelzővel érkezik, míg a 400-as sorozatra a csökkentett ár és a mérsékelt felszereltség jellemző.

A HP üzleti laptopokra, így a Probookra is jellemző a fejlett biztonság, szóval garantált a védelem a modern fenyegetésekkel szemben, még mindennapos használat esetén is. A HP Probook kiváló választásnak bizonyul, minden igénynek megfelel, nem okoz csalódást. Bárhol és bármikor garantálja a szükséges feltételeket a hatékony munkavégzéshez. A gyártó nagy hangsúlyt fektet ennél a laptopnál is az anyaghasználatra.

A megfelelő funkciók és a különleges dizájn egyaránt fontos szerepet kap a HP Probookok esetében. Ennél a laptopnál nem kell attól félni, hogy meghibásodik, a folyamatos és hatékony munkavégzés minden esetben biztosított. Az említett tulajdonságoknak együttesen köszönhető, hogy ez a gép tökéletesen bírja a mindennapi megterhelést.

HP zBook - kreatív munkagépek

A HP Zbook termékcsalád a márka mobil munkaállomásait (workstation) jelöli, amelyeket elsősorban olyan műszaki- és kreatív szakemberek számára hoztak létre, akik munkájuk során olyan alkalmazásokkal dolgoznak, amelyek az átlagosnál nagyobb teljesítményt igényelnek. Nagyobb teljesítményű grafikai chippel (pl. Nvidia Quadro és AMD FirePro), komolyabb többmagos processzorral és több memóriával rendelkeznek, mint a hagyományos laptopok. Kiválóan alkalmasak videóvágásra, grafikára vagy műszaki programok futtatására egyaránt. A HP zBook-ok gazdag felszereltséggel és széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkeznek. A HP munkagépei extrém hosszú időre tervezett modellek.

A HP prémium kategóriás noteszgépei, a HP Spectre termékcsalád, precízen megmunkált, letisztult formavilágukkal és kirobbanó teljesítményükkel tűnnek ki. Tökéletes képminőségű kijelzővel, kiváló hangzású Bang & Olufsen hangrendszerrel, és számos más extrával rendelkeznek.

A márka prémium kategóriás multimédia laptopjai, a HP Envy sorozat modelljei elsősorban a multimédiás tartalmak fogyasztására optimalizáltak. Innovatív megoldások és komoly teljesítményű hardver biztosítja a kivételes felhasználói élményt.