Lenovo ThinkPad Yoga L390: A laptopok svájci bicskája

Ǐrta: Péter, furbify 12. 01. 2024 10:17

A Lenovo ThinkPad Yoga L390 egy igazán sokoldalú 2 az 1-ben laptop, amely a teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes kombinációját alkotja. Robusztus felépítése, használhatósága és sokoldalúsága miatt igazi közönségkedvenc. Cikkünkben bemutatjuk a Yoga L390 legfőbb erősségeit és azokat a tulajdonságait, amelyeket érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt.

lenovo thinkpad yoga l390 felújított 2in1 laptop

 

Karcsú, könnyű, mégis strapabíró kialakítás


A Lenovo ThinkPad Yoga L390 a ThinkPad termékcsaládra jellemző elegáns, letisztult dizájnnal büszkélkedhet. A burkolata és a belső váz magnézium és alumínium felhasználásával készült, ami egyszerre nyújt professzionális külsőt és ellenállóvá is teszi a laptopot. A Yoga L390 súlya 1,46 kg, így könnyen hordozható, elfér egy laptop táskában vagy egy átlagos méretű hátizsákban. Ez jó hír azok számára, akik nap mint nap ingáznak. A ThinkPad termékcsaládra jellemző minőségi anyaghasználat biztosítja, hogy ellenálljon a mindennapok viszontagságainak, ami a laptopok esetében kulcsfontosságú tényező.

lenovo thinkpad yoga l390 sátor módban

Minőségi IPS kijelző, élettel teli színekkel


A Yoga L390 13,3 hüvelykes Full HD (1920 x 1080) IPS érintőképernyős kijelzője élénk színekkel és éles képpel büszkélkedhet. Az IPS-technológia széles betekintési szögeket biztosít, a 360 fokban forgatható érintőképernyő pedig a felhasználási lehetőségek új dimenzióját nyitja meg. A felhasználói élményt a laptop oldalába rejtett érintőtoll még tovább fokozza. Sokak örömére a Yoga laptop, sátor és tablet módban is használható.

A hangélmény, bár nem kiemelkedő, a mindennapi használathoz kielégítő; a tiszta hangkimenet elegendő a webkonferenciákhoz és a multimédia-fogyasztáshoz egyaránt.

lenovo thinkpad yoga l390 érintőtollal

Optimális teljesítmény a mindennapok kihívásaihoz


A Yoga L390-et egy Intel Core i5-8265U processzor hajtja, amely 8 GB DDR4 RAM-mal és egy 256 GB-os M.2 SSD-vel párosul. Ez a konfiguráció optimális teljesítményt biztosít a mindennapi feladatokhoz és egyszerűbb irodai munkához is. Az integrált Intel UHD 620 grafikus processzor alkalmas az alapvető képszerkesztési feladatokra és néhány alacsony rendszerigényű játékra, de a grafikailag igényesebb alkalmazásoknál már nem minden esetben lesz elegendő.

Csatlakoztathatóság


A Lenovo L390 számos porttal rendelkezik, köztük HDMI, USB 3.1 és USB-C portokkal, így bőséges csatlakozási lehetőségeket biztosít. A Wi-Fi és Bluetooth képességek zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást tesznek lehetővé.

lenovo thinkpad yoga l390 billentyűzet

Kényelmes billentyűzet és érintőpad


A Lenovo ThinkPad billentyűzetek híresen kényelmesek és pontosak, ami a Yoga L390 esetében sincs másképp. A gépelési élményt az ergonomikus kialakítású billentyűk és az optimalizált billentyűkiosztás biztosítja. Az TouchPad kellően érzékeny és támogatja a többérintéses gesztusokat, ami fokozza az általános felhasználói élményt. A ThinkPadek elmaradhatatlan kelléke, a TrackPoint szintén megtalálható.

yoga l390 érintőképernyős laptop

Lenovo ThinkPad Yoga L390 előnyei és hátrányai


Előnyök:

  • Strapabíró felépítés és könnyű kialakítás.
  • Kihajtható, több módban is használható érintőképernyő.
  • IPS panel, telt színekkel és nagy betekintési szöggel.
  • Hatékony teljesítmény a mindennapi feladatokhoz.
  • Jó akkumulátor-üzemidő és számos port.
  • Kényelmes billentyűzet és érzékeny érintőpad.
  • Beépített interaktív toll.

Hátrányok:

  • A beépített grafikus chip nem alkalmas komplex játékok futtatására.

Kinek ajánljuk?


A Lenovo ThinkPad Yoga L390 egy igazán sokoldalú laptop, amely különösen azok számára előnyös, akik egy megfizethető, 2 az 1-ben készüléket keresnek. Ideális választás diákok és irodai munkára egyaránt.

További 2 az 1-ben laptopok itt találhatók.
 

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék