Kik vásárolnak felújított laptopot?

12. 05. 2020 09:39

A laptop vagy számítógép-vásárlás nem egyszerű feladat. Először is céljainknak, illetve főként pénztárcánknak megfelelően el kell döntenünk: új, vagy használt eszközt szeretnénk vásárolni?

Az utóbbi megoldás esetében sokan a garancia, a számla, és a professzionális szervízelés hiánya miatt aggódnak, azonban manapság már emiatt sem kell, hogy fájjon a fejünk. A kifejezetten a felújított számítógépek és laptopok értékesítésére szakosodott webáruházak ugyanis minden szempontból megbízható alternatívát kínálnak, ha munkára, szórakozásra alkalmas gépet szeretnénk vásárolni.

De egészen biztos, hogy a Mi céljainknak is megfelelne egy használt PC vagy laptop? Kik azok, akik jelenleg felújított laptopot vásárolnak, és miért működik számukra éppen annyira jól ez az alternatíva, mintha csak a legújabb csúcsmodellel sétáltak volna ki egy informatikai áruház ajtaján? Az alábbi bejegyzésben a felújított számítógépek célközönségét szeretnénk bemutatni olvasóinknak.

 

Kik vásárolnak felújított laptopot?

 

Miért érdemes felújított számítógépet választani?


Először is, fontos azt tisztáznunk, hogy a biztos helyről vásárolt felújított számítógép jóval többet jelent annál, mintha apróhirdetés alapján vásárolnánk egy használt PC-t vagy laptopot.

A felújított laptopokra szakosodott üzletek az általuk értékesített eszközök esetében minden szükséges beállítást elvégeznek, jogtiszta operációs rendszerrel látják el a gépet, és természetesen a hardvert, valamint magát a külső vázat tekintve is teljes mértékben renoválják, rendbe teszik a kezük alá kerülő számítógépeket.

Ilyen módon a felújított számítógépekkel foglalkozó szakemberektől nem egyszerűen használt PC-t vagy laptopot vásárolunk. A felújított számítógépek legtöbbje gondosan felülvizsgált és rendbe rakott irodai eszköz, ami olyan, mintha egy futószalagról nemrég lejött géppel sétálnánk ki hónunk alatt a boltból. Azt leszámítva, hogy jóval olcsóbban jutottunk hozzájuk, mintha újonnan vásároltuk volna.

 

felújított számítógépek: igaz vagy hamis?


Kinek jó lehetőség a felújított számítógép?


Elsősorban azt mondhatnánk, a célközönség meglehetősen tág, és a felújított PC-k, valamint laptopok minden olyan felhasználónak megfelelő alternatívát jelentenek, akiknek a spórolás mellett a minőség és a megbízhatóság is fontos szerepet játszik a végleges döntés során.

Azoknak, akik nem ragaszkodnak a legújabb csúcsgépekhez, és a fél centis, designer Ultrabook-ok helyett egy olcsóbb, ám legalább annyira hatékony és megbízható alternatívával is megelégszenek, mindenképp érdemes a felújított laptopok közül válogatniuk.

Kiváló döntés lehet egy korábban irodai környezetben használt, felújított laptop például diákok számára, akik tanulás mellett szórakozásra is használni szeretnék számítógépüket. A felújított, márkás (Dell, HP, Lenovo, Fujitsu) gépek ugyanis nem csak szövegszerkesztésre, olvasásra, illetve az internet böngészésére alkalmasak, de filmek streamelésére, vagy akár egyszerűbb játékok futtatására is megfelelőek lehetnek.

A diákok mellett a home office-ban dolgozó, otthoni munkát végző dolgozók is kiváló társra lelhetnek egy felújított PC-ben vagy laptopban, hiszen az eredetileg irodai gépként használt eszközök kiválóan alkalmasak a napi több órás, aktív munkára. A napi anyagok gördülékeny le- és feltöltése mellett pedig egy stabil felújított laptop segítségével a világhálón keresztül történő, folyamatos kommunikáció is gördülékenyen működhet, így sem a határidők, sem pedig az ügyfelekkel történő, hatékony kapcsolattartás nem jelenthet problémát a jövőben.

 

Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást


A felújított számítógépek egyik legnagyobb erénye, hogy teljesítményükhöz képest meglehetősen jutányos áron juthatunk hozzájuk, ám nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ezek az eszközök igényeink szerint akár alakíthatók vagy bővíthetők is.

Nem jelent gondot, ha több memóriára lenne szükségünk, és az sem probléma, ha bizonyos alkatrészeket speciális elvárásainknak megfelelően szeretnénk cseréltetni. A felújított laptopok és PC-k közt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást, és a bolti ár töredékéért juthat hozzá a szívének kedves, stabil és megbízható konstrukcióhoz.

Tekintsd meg további üzleti laptopjainkat →

 

furbify felújított laptopok és asztali számítógépek két év garanciával

 

 

Legjobb ár- érték arány Legjobb ár- érték arány Minőség elérhető áron!
2 év garancia! 2 év garancia! Minden felújított termékünkre
Pénzvisszafizetési garancia Pénzvisszafizetési garancia Próbáld ki 30 napig!
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás akár 24 órán belül!
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

2 év garancia!

2 év garancia!

Online áruhitel

Online áruhitel