Augusztusi használt PC ajánlatunk

Ǐrta: Péter, furbify 05. 08. 2020 15:07

Számítógép vásárlás előtt állsz, és olcsón szeretnéd megúszni? Kiakasztanak az indokolatlanul magas PC árak? Van egy tippünk számodra! Nézz körül használt prémium számítógép webáruházunkban, és spórolj tízezreket!
 

"Miért vegyek használt számítógépet?"


Miért ne? Egy szakszerűen felújított használt PC ugyanazt nyújtja, amit egy teljesen új masina. Igaz, jó eséllyel nem a legújabb processzor és videókártya hajtja, mint a legmodernebb szuperszámítógépeket, de a hétköznapi felhasználók igényeit messzemenően kielégíti a kicsit régebbi konfiguráció is.

A webáruházunkban található business class számítógépek kizárólag a legkiforrottabb, legmegbízhatóbb alkatrészekből állnak, amelyek hosszú éveken át kifogástalanul működnek. Netezéshez, filmnézéshez, tanuláshoz vagy számítógépnek a gyerekek részére kitűnően alkalmasak ezek a pár éves Intel Core i3, i5 vagy i7 processzorral felszerelt PC-k is.

Az üzleti kategóriás számítógépek nem azonosak a hipermarketek polcain található olcsó fogyasztói termékekkel. A két kategória között óriási eltérések vannak a minőséget, a funkciókat (biztonsági és extra funkciók) és a tartósságot illetően. Az üzleti felhasználású gépek jellemzően gazdagabb felszereltséggel és minőségibb alkatrészekkel rendelkeznek, mint az olcsóbb lakossági termékek.

 

furbify felújított használt asztali számítógépek garanciával

 

A használt business class pc mellett szól az is, hogy az új gépekkel ellentétben jóval olcsóbbak. Egy business kategóriás felújított asztali PC újkori árához képest akár 70%-ot is megspórolhatsz. Később sem kell aggódnod, hiszen a használt (felújított) számítógépeinkre és laptopjainkra egyaránt 2 év garanciát vállalunk!

Végül pedig azért is megéri egy használt PC mellett döntened, mert ezzel nemcsak a pénztárcádat, hanem a környezetet is megkíméled. Hogy pontosan hogyan? Ezt egy korábbi cikkünkben részletezzük…

 

Milyen számítógépet vegyek?


Ez a kérdés túlságosan is összetett ahhoz, hogy egyetlen bekezdésben megválaszoljuk. Általánosságban annyi azonban elmondható, hogy a leghasznosabb, ha számítógép-vásárlás előtt pontosan felméred a saját igényeid, ezzel némileg szűkítheted a kört. 

Vásárlás előtt gondold át a következő kérdéseket:

  • Mire szeretnéd használni leginkább?
  • Komolyabb tervező programokat is szeretnél futtatni rajta?
  • Szeretnél játszani a legújabb játékokkal is?
  • Körülbelül mennyit szánsz rá?
  • Milyen extra funkciókat szeretnél?
  • Fontos számodra a gépház mérete?
  • Szeretnéd később bővíteni? (pl. több merevlemez vagy SSD meghajtó, videókártya, stb.)


Legtöbbünknek csupán internetezéshez vagy egyszerűbb (adminisztratív jellegű) feladatokhoz, esetleg filmnézéshez alkalmas gépre van szüksége, amely nem foglal túl sok helyet, nem fogyaszt sokat, és halkan végzi a dolgát, feltűnésmentesen.

Van egy jó hírünk! Ha Te is a felsorolt feladatokhoz keresel gépet, nem kell elköltened rá egy vagyont, hiszen ehhez bőven elegendő egy középkategóriás számítógép konfiguráció is. Nem szükséges a legújabb hipermodern masinák között keresgélned. Egy felújított business class számítógép tökéletes választás lesz. A hétköznapi feladatokhoz megfelelő felújított PC-k ára jellemzően 60 000 és 150 000 forint között mozog. Természetesen a végösszeg a felszereltségtől és a kiegészítőktől függ, de ezért az összegért már egy korrekt asztali számítógép konfigurációra számíthatsz.

Cikkünkben konkrét termékeket is ajánlunk, amelyek amellett, hogy maximálisan kielégítik a hétköznapi feladatok által támasztott igényeket egy picivel többet is nyújtanak, mint azt elsőre gondolnánk.

 

Lenovo ThinkCentre M92p SFF


A legendásan megbízható ThinkPad laptopokról is ismert Lenovo, nem csak a hordozható gépek terén alkot maradandót. Jó példa erre a Lenovo ThinkCentre M92p asztali számítógép is, amely remek ár / érték arányával tűnik ki. (cikkünk írásakor az említett gép 60 000 forint alatti áron kapható, ajándék Windows 10-el!) 

Méreteit tekintve a ThinkCentre M92p csupán 33,8 x 10 x 38,5 cm nagysággal és 7,5 kg súllyal rendelkezik. A Small Factory Form (SFF) típusú masszív, fém borítású számítógépház, amely könnyedén elfér akár egy közepes íróasztalon is. A gépház az oldalára fektetve és állítva is egyaránt használható.
 

Lenovo ThinkCentre M92p SFF felújított használt pc


Paraméterek:

  • Intel® Core™ i5-3470 3.20 Ghz processzor
  • 4GB DDR3 RAM
  • 500 GB HDD (merevlemez)
  • DVD-RW (dvd író és olvasó)
  • Intel® HD Graphics 2500 videókártya

Külső csatlakozók tekintetében gazdag felszereltséggel rendelkezik: 4 db USB 2.0, 4 db USB 3.0 csatlakozó mellett D-Sub, Displayport, 3x audio jack, Serial Port, RJ-45 csatlakozók is megtalálhatók. 

Az M92p belső kialakításának köszönhetően könnyedén bővíthető több memóriával vagy további meghajtókkal is. 

Belső csatlakozók:

  • 1 x PCI Express x16
  • 1 x PCI Express x4
  • 1 x PCI slot

A ThinkCentre M92p-t elsősorban irodai munkára vagy általános otthoni használatra ajánljuk. Garantáltan hosszú élettartamával, stabil hardverével és esztétikus külsejével biztosan belopja magát újdonsült gazdája szívébe. 

Tippünk: Elsődleges meghajtóként válassz egy villámgyors SSD meghajtót, amelyen az operációs rendszer fut, míg a nagyobb fájlokhoz válassz egy nagy tárhelykapacitású HDD meghajtót. Így a programok futtatása gyorsabb lesz, és lesz elég hely a filmeknek, fotóknak és zenéknek a merevlemezen.

Lenovo ThinkCentre M92p asztali PC

 

Lenovo ThinkCentre M92p SFF felújított használt pc


 

HP EliteDesk 800 G1 SFF HDD + SSD meghajtóval


A HP elegáns asztali gépe, az EliteDesk 800 G1 SFF, méltán népszerű vásárlóink és viszonteladói partnereink körében is. A HP-ra jellemző kiforrott technikai megoldások és gazdag felszereltség jellemzi, amely kedvező árral párosítva igazán ütős kombinációt eredményez.

A minimalista stílusjegyeket felsorakoztató kompakt méretű PC-ház bármilyen irodai környezetbe belesimul, de egy otthoni dolgozósarokban is tökéletesen megállja a helyét. Egy igazi mindenes PC, amelyet elsősorban irodai felhasználásra vagy home office-ba ajánlunk.

Paraméterek:

  • Intel® Core™ i5-4570 3.20 GHz
  • 4GB DDR3 RAM
  • 120 GB SSD meghajtó
  • 500 GB HDD (merevlemez)
  • DVD-ROM (dvd olvasó)
  • Intel® HD Graphics 4600 videókártya

 

HP EliteDesk 800 G1 SFF felújított használt pc

Külső csatlakozók:

  • 6 x USB 2.0
  • 4 x USB 3.0
  • 1 x D-Sub
  • 2 x DisplayPort
  • 2 x PS/2
  • 1 x RJ-45
  • 1 x Serial (RS-232) port

Belső csatlakozók:

  • 1 x PCI Express x16
  • 1 x PCI Express x4
  • 1 x PCI slot


A HP EliteDesk 800 G1 asztali számítógép kis- és középvállalkozások, intézmények számára is ideális választás lehet. Költséghatékony és környezetbarát üzleti kategóriás PC, amely hosszú távú megoldást jelent. 

HP EliteDesk 800 G1 SFF asztali PC

 

HP EliteDesk 800 G1 SFF felújított használt pc

 

Másfajta számítógépet keresek...


Ha a bemutatott gépek nem nyerték el a tetszésedet, ne keseredj el! Webáruházunkban kedvedre válogathatsz a használt számítógépek között. Ha minden egyben megoldásra, vagy komplett PC-re vágysz tekintsd meg All in One PC kínálatunkat, ha pedig inkább egy helytakarékos gépet szeretnél, akkor a mini PC kategóriában biztosan megtalálod.

 

Mini PC


Ne tévesszen meg az apró méret! Ezek a kisméretű PC-k olyan teljes értékű asztali számítógépek, amelyek komoly teljesítménnyel és számtalan felhasználási lehetőséggel rendelkeznek.

Méretükből adódóan sokoldalúan felhasználhatók nemcsak irodai környezetben, vagy otthoni médialejátszóként (házimozi-rendszer részeként), hanem recepciós pultokon, műhelyekben, gyártósorok mellett, kamerarendszerekhez is. 

Ha egy csinos, kis számítógépet keresel, amely kompakt méretű PC-házával szinte elveszik az íróasztalodon, akkor a tekintsd meg webáruházunkban a mini PC kategóriát.

Olvasd el a mini PC-kről szóló cikkünket is!
 

használt mini pc 2 év garanciával


Minden egyben vagy All in One PC


Ha komplett számítógépet keresel monitorral, akkor figyelmedbe ajánljuk a minden egyben, vagy másnéven All in One PC kategóriát. Ezek az esztétikus és helytakarékos PC-k gyakorlatilag monitorba épített számítógépek, amelyek teljeskörű megoldást nyújtanak.

Az All in One (AIO) számítógépek könnyen mozgatható, helytakarékos és esztétikus gépek multimédia-tulajdonságokkal. Számos előnyük mellett akad némi hátrányuk is, mivel bővítésük és szervizelésük körülményesebb, mint a hagyományos asztali gépeknek. A furbify webáruházban található üzleti kategóriás All in One PC modellek irodai feladatokra vagy multimédiás feladatokhoz is kiválóan alkalmasak.

Az All in One PC kategóriáról bővebben itt olvashatsz...

 

használt all in one pc garanciával


Számítógép munkára


Amennyiben kimondottan munkára keresel nagy teljesítményű asztali számítógépet (workstation PC), akkor a használt munkaállomás vagy használt mobil munkaállomás (mobile workstation) kategóriában könnyen megtalálhatod az igényeidnek leginkább megfelelő gépet. 

Ezek a munkára tervezett számítógépek és workstation laptopok általában a haladó felhasználóknak készülnek, és komolyabb teljesítménnyel rendelkeznek. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik videóvágáshoz, grafikai munkához, 3D tervezéshez és egyéb tervező szoftverek futtatásához keresnek megbízható számítógépet.

 

használt mobil munkaállomások, workstation laptop garanciával



Következő PC-d még a raktárunkban van!


Mint azt láthatod, bőséges kínálatunkból kedvedre válogathatsz a prémium minőségű használt asztali PC-k és laptopok között. Ha kérdésed volna vagy tanácsra van szükséged, bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, és mi segítünk.

Használt laptopot vagy számítógépet vásárolni nem ciki! Spórolj pénzt, kíméld a környezetet, válaszd a felújított számítástechnikát!

 


 

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék

Címkék:

pc tudnivalók