A legjobb laptopok: márciusi TOP 3

Ǐrta: Péter, furbify 28. 02. 2020 10:02

Új cikksorozatot indítunk, melyben havi rendszerességgel szemezgetünk legjobb és legmegbízhatóbb laptopjaink közül. Kiválogattuk az aktuális slágertermékeinket, melyek véleményünk szerint kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, valamint az ügyfeleink visszajelzései alapján is igazán “jó vételnek” számítanak.

HP EliteBook 840 G2 üzleti laptop: a mindenes

Véleményünk szerint a HP a legmegbízhatóbb laptopmárkák egyike. A HP Elitebook szériájára ez többszörösen érvényes, hiszen 2008-as bevezetése óta az egyik legkedveltebb brand az üzleti laptopok piacán. Ez a hírnév az Elitebookokra jellemző innovatív megoldásoknak, első osztályú notebook alkatrészeknek, minőségi anyagoknak és a páratlanul hosszú élettartamnak köszönhető.

HP-EliteBook-840-G2-laptop

A külsőt tekintve teljesen letisztult, nem hivalkodó laptoppal van dolgunk: soha nem fog kimenni a divatból. Amolyan csendes profi, aki feltűnés nélkül teszi a dolgát, amikor helyzet van.

A HP Elitebook 840 G2-es üzleti laptop tartós kialakításához optimális teljesítmény is párosul. Általános, hétköznapi feladatok mellett akár igényesebb alkalmazásokkal is megbirkózik. A 14”-es (kb. 35,5 cm) átmérőjű, nagy képpontsűrűségű, 1600x900-as felbontású, tükröződésmentes kijelző változatos fényviszonyoknál is jól látható, kevésbé terheli a szemet.

A teljesítményről az Intel Core i5-5300U 2.30 GHz processzor, 8 gigabájt DDR3 RAM, valamint egy 256 gigás SSD meghajtó gondoskodik. A konfigurátorban igény szerint tovább növelhetjük a laptop paramétereit, több memóriával vagy nagyobb adattárolóval.

A Bluetooth, beépített webkamera, dokkoló csatlakozó és trackpoint természetesen ezen a modellen is alapfelszereltség.

Ha egy igazán ütős használt üzleti laptopot szeretnél garanciával, akkor a HP Elitebook 840 G2 az egyik legjobb választás a kategóriában.

https://www.furbify.hu/notebook-hp-elitebook-840-g2-1522900

HP Elitebook 840 G2:

Processzor: Intel Core i5-5300U 2.30

Memória: 8GB DDR3

SSD: 256 GB


HP EliteBook Revolve 810 G2: elcsavarja a fejeket

A fentebb említett Elitebook széria újabb képviselője, a HP EliteBook Revolve 810 G2 az extravagáns közönségkedvenc. Mindent tud, amire az irodai feladatokhoz, hétköznapi alkalmazásokhoz szükség lehet, és még annál is többet!

Kompakt méretű,11”-es (29 cm) átmérőjű kifordítható (Gorilla Glass) érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tabletként használjuk. Csupán egy mozdulat és laptopunkból könnyedén tabletet varázsolhatunk, így egy igazi kettő az egyben megoldás!

HP-EliteBook-Revolve-810-G2-laptop

Ellenálló magnéziumburkolattal és kényelmes kiosztású, zajtalan, minőségi billentyűzettel rendelkezik. Kompakt méretéből adódóan könnyen elfér egy kisebb válltáskában is, ezért ingázásnál szinte észrevehetetlen. Csupán 1,38 kilogrammot nyom.

Elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik munkájuk során állandóan mozgásban vannak, és fontos számukra, hogy mindig rendelkezésre álljon egy sokoldalú prémium laptop.

https://www.furbify.hu/notebook-hp-elitebook-revolve-810-g2-1522473

HP EliteBook Revolve 810 G2:

Processzor: Intel Core i5-4300U 1.90 GHz

Memória: 4GB DDR3

SSD: 180GB


DELL Latitude E7470 vélemény

A Dell laptopok mindig is a kedvenceink közé tartoztak. Az utóbbi években sok jobbnál-jobb Dell Latitude modellel volt dolgunk, amelyekre egyöntetűen a precíz kidolgozottság és a minőségi hardver volt jellemző.

Nincs ez másképp a Dell Latitude E7470-es üzleti laptop esetében sem, hiszen mind kidolgozását, mind felszereltségét tekintve egy vérbeli felső kategóriás üzleti laptop. A letisztult, minimalista külső alatt komoly hardver lapul, amely nemcsak megbirkózik az akadályokkal, de könnyedén legyűri még a komolyabb alkalmazásokat is.

DELL-Latitude-E7470-laptop

Az üzleti laptopokra jellemző belső magnéziumváz, a kellemes tapintású matt fekete burkolat rendkívül ellenállóvá teszi. A kényelmes kiosztású, alulról megvilágított billentyűzet szinte teljesen zajtalan, ami tovább fokozza a felhasználói élményt.

Az 1920 x 1080 Full HD felbontású, tükröződésmentes kijelző egészen kiemelkedő színpontossággal és színmélységgel rendelkezik, ezért sokféle vásárlói igényt kielégít. A kijelző fényereje igen magasnak számít a business kategórián belül (338 nits).

A hardverkonfiguráció lelkét egy Intel Core i5-6300 2.4GHz-es processzor, 8 GB DDR4-es memória és 256 gigabájtos SSD meghajtó alkotja, amely meggyőző teljesítményt nyújt.

A Dell Latitude 7470-es üzleti laptopot bátran ajánljuk mindenkinek, aki laptopvásárlás előtt áll, hiszen egy olyan kiforrott modellről van szó, amely egy közel tökéletes kombinációja a stílusnak és a funkciónak.

A 14”-es mérete és 1,6 kilogrammos súlya miatt a könnyedén hordozható kategóriába esik.

https://www.furbify.hu/notebook-dell-latitude-e7470-1522731

Jellemzők:

Processzor: Intel Core i5-6300 2.4GHz

Memória: 8GB DDR4

SSD: 256 GB


Milyen laptopot vegyek?

A megfelelő laptop kiválasztásánál előbb a saját igényeinket kell felmérnünk. Ha nem vagy biztos benne, hogy pontosan milyen laptopra van szükséged, akkor ez a lista megfelelő kiindulási alapul szolgálhat.

A felsorolt használt üzleti laptopok könnyedén megbirkóznak a keményebb feladatokkal is, így jó szívvel ajánljuk őket azoknak, akik sokoldalú, megbízható eszközöket szeretnének elérhető áron.

Termékeink 100%-os műszaki állapotú, egyenként bevizsgált és felújított “business class” termékek, melyekre 2 év garanciát vállalunk, és ingyenesen szállítjuk őket. Amennyiben nem vagy elégedett, a pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően 30 napig visszaküldheted a terméket, és mi visszafizetjük az árát.

Ha kérdésed van bármelyik termékkel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk tanácsért!

Tekintsd meg további üzleti laptopjainkat! →

Az ajánlóban szereplő termékeket a cikk írásakor elérhető raktárkészletünkből válogattuk ki. Mivel raktárkészletünk folyamatosan változik előfordulhat, hogy a cikkben szereplő termékek átmenetileg, vagy már egyáltalán nem elérhetők. Webáruházunkban számos terméket kínálunk, melyek hasonló paraméterekkel és minőséggel rendelkeznek, így könnyen megtalálod a Neked leginkább megfelelőt. Fordulj hozzánk bizalommal és segítünk a választásban!

furbify felujitott uzleti laptopok ket ev garanciaval

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék