Laptop ajánlatunk a iskolakezdéshez, 2. rész

Ǐrta: Péter, furbify 21. 09. 2020 13:21

Sorozatunkban ismét két remek ár / érték aránnyal rendelkező laptopot mutatunk be, amelyekre bármilyen helyzetben számíthatsz! Következik a Dell Latitude E5450 és a Fujitsu LifeBook E754 felújított laptop - bemutató.

Ha tanácstalan vagy a laptop vásárlással kapcsolatban, olvasd el előző cikkünket is, amelyben 7 tippet adunk, hogyan járhatsz a legjobban.

 

Fujitsu LifeBook E754

A prémium laptopjairól ismert japán gyártó, a Lifebook E szériája azt a réteget próbálja megcélozni, akik olyan laptopra vágynak, amely minden helyzetben megállja a helyét, ugyanakkor kellően elegáns ahhoz, ha megbeszélésekre is magukkal vinnénk.

A Fujitsu Lifebook E754 egy igazán sokoldalú munkaeszköz, kivételesen ellenálló magnéziumburkolattal és közel tökéletes illesztésekkel. Az olcsó laptopokra jellemző recsegésnek-ropogásnak nyoma sincs, a kivitelezés elsőosztályú. A 190 fokban kihajtható kijelzőt masszív zsanér tartja a helyén, minden pozícióban.

 

fujitsu lifebook e754 használt laptop

 

Hardver és kijelző

A Lifebook E754 elegendő teljesítménnyel rendelkezik a mindennapi feladatokhoz, Office programok futtatásához és sok más egyéb tevékenységhez is. Az Intel Core i5-4300M processzor, 8GB DDR3 memória és a 240 gigás SSD meghajtó gördülékeny munkavégzést tesz lehetővé.

A Lifebook tükröződésmentes IPS kijelzője Full HD (1920x1080 pixel) felbontással rendelkezik. Magas kontrasztaránya mellett (1028:1), a betekintési szöge is remek. Minden szögből éles képet és élénk színeket ad. Nem torzít, ezért kifejezetten kényelmes, ha esténként sorozatokat is néznénk rajta. A kijelző fényereje (268.8 cd/m²) némileg elmarad a ThinkPad, illetve Elitebook modellektől, de megfelelő fényviszonyoknál nem lehet rá panasz.

 

fujitsu lifebook e754 használt üzleti laptop

 

Fujitsu Lifebook E754

  • Intel Core i5-4300M
  • 8GB DDR3 RAM
  • 240GB SSD
  • 15,6" (39,6 cm) IPS
  • FullHD 1920 x 1080
  • Beépített webkamera

 

Csatlakozók és biztonság

Csatlakozók tekintetében a Lifebook E754 egészen gazdag felszereltséggel rendelkezik. A HDMI, D-Sub, Displayport, LAN, Audio csatlakozók mellett 3db USB 3.0 és 1db USB 2.0 is megtalálható. Az SD kártyaolvasó szintén alapfelszereltség.

A biztonságról SmartCard reader és ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, valamint a jelszavas BIOS és merevlemez-védelem.


fujitsu lifebook e754



Irodába és tanuláshoz is egyaránt ajánljuk

A Fujitsu Lifebook E754-est bátran ajánljuk irodai feladatokhoz, adminisztrációhoz, emellett kifejezetten alkalmas tanuláshoz vagy home office-hoz is. A nagyméretű kijelző, a numerikus billentyűzet, a beépített webkamera és a korrekt teljesítményű hardver lehetővé teszi a gyors munkavégzést, és a kapcsolattartást egyaránt. Ha a produktivitásra törekszel, a Lifebook segítségedre lesz.

Most két év garanciával megvásárolható a furbify használt laptop webáruházban.

 




Dell Latitude E5450: teljesítmény és elegancia


A Dell laptopok mindig is közel álltak a szívünkhöz kifogástalan minőségük, használhatóságuk, és az újabb szériákra jellemző letisztult, elegáns dizájn miatt is. A Dell Latitude E5450 egy vérbeli üzleti ultrabook, amelynek korrekt teljesítménye és gazdag felszereltsége még a kategóriájában is kiemelkedőnek számít.

Vásárlói visszajelzések alapján bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy igazán komoly és megbízható business laptopot szeretne: legyen szó irodai munkáról, home office-ról vagy akár tanulásról. Ár - érték arányban jelenleg az egyik legjobb termékünk.

 

dell latitude e5450 használt laptop

 

Külső

A Dell E5450 ellenálló, matt felületű fedlappal rendelkezik, amely megfelel a szigorú MIL-STD-810G katonai szabványnak, míg súlya csupán 1.9 kilogramm. Küllemre karcsú és elegáns, felülete kellemes tapintású. A pillekönnyű ultrabookokhoz szokott szemeknek ugyan kissé konzervatív lehet a dizájn, kézbe fogva azonban tapintható a minőség. Az E5450-t a precíz és pontos összeszerelés, valamint az elsőosztályú anyaghasználat teszi kiemelkedővé. 

 

Kijelző

A Dell Latitude E5450-es 1366 x 768 felbontású, IPS kijelzője pengeéles képet és gazdag, telt színeket ad. Magas betekintési szöge, fényereje és 1001:1-hez statikus kontrasztaránya egyaránt remek. A kijelző tükröződésmentes.

A képernyő színmélysége, fényereje és a már említett tulajdonságai alkalmassá teszik akár egyszerűbb grafikai munkához is, professzionális munkákhoz azonban workstation laptopjainkat ajánljuk.

 

Csatlakozók

A laptop a következő csatlakozókkal rendelkezik: 3 x USB 3.0, HDMI, 1 x D-Sub (VGA), 1 x LAN, 1 x Audio Jack (3,5 mm). A felsorolt csatlakozókon kívül helyet kapott még egy SD kártyaolvasó is. Az E5450 természetesen E-sorozatú laptopdokkoló csatlakozóval is rendelkezik, így egy mozdulattal csatlakoztathatunk hozzá monitort és egyéb perifériákat.

 

dell latitude e5450 laptop


Billentyűzet és touchpad

Az E5450 billentyűzete több fokozatban állítható világítással rendelkezik. Használata kényelmes, és nem megerőltető még folyamatos gépelés mellett sem. A billentyűzeten egy pöcökegér is helyet kapott, amiért szintén jár a plusz pont. 

A TouchPad 5.5 x 10 centiméteres mérete és érzékenysége szintén kimagasló. Használata egyszerű és gyors, ezért netezésnél kimondottan gyors navigálást tesz lehetővé.
 

Hardver

A Latitude E5450-es laptop erőssége a remekül összeállított hardver konfiguráció. Az Intel Core i5-5300U processzor, 8GB DDR3 RAM és 240GB SSD meghajtó könnyedén megbirkózik szinte bármilyen feladattal, ami a hétköznapokban felmerülhet.

A szokásos irodai programok (pl. Office csomag), böngészők, multimédia-fogyasztás mellett bőven elegendő kapacitással rendelkezik még a komolyabb programok futtatásához is. A Dell Latitude E5450 ideális választás egyetemistáknak, diákoknak, de akár üzletemberek számára, vagy KKV-k részére is.

Paraméterek:

  • Intel Core i5-5300U
  • 8GB DDR3
  • 240GB SSD
  • 14" WXGA 1366x768
  • tükröződésmentes IPS
  • 720P webkamera

 

A Dell Latitude E5450 most 2 év garanciával megvásárolható a furbify webáruházban.
 


 

 

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék