Ezt tedd a fa alá! Karácsonyi laptop ajánló 2023

Ǐrta: Péter, furbify 05. 12. 2023 15:30

Lenovo ThinkPad Yoga L390 2 in 1 tablet laptop - Megbízható és rugalmas


A Lenovo ThinkPad sorozat már régóta egyet jelent a megbízhatósággal és az időtálló minőséggel. A Yoga L390 tablet-laptop ezekre az alapokra építve kínál rugalmasságot és sokoldalúságot, mindazoknak, akiknek fontos a hatékonyság és produktivitás.

Megjelenésében megidézi a Lenovo ThinkPad-ekre jellemző strapabíró, robosztus kialakítást, amely ezúttal karcsú, rugalmas szerkezettel párosul. A 13,3 hüvelykes Full HD felbontású érintőképernyős kijelző 360 fokban visszahajtható, így tablet módban is használható. Ez a tulajdonság nagyfokú kreatív szabadságot nyújt, valamint jelentősen növeli a használhatóságot is.

A konfiguráció (szerintünk) bőven elegendő a hétköznapi használathoz, és az alapvető kreatív szoftverek használatához sem kell majd lemondanunk. Az Intel Core i5-ös processzor, a 16 GB DDR4 memória és az 1 terabájtos háttértár ütős kombinációt alkotnak, amely meggyőző teljesítményt nyújt.

lenovo thinkpad yoga l390 tablet laptop

A súlya mindössze 1,56 kg, ezért könnyen és szinte észrevétlenül hordozható. A csatlakozók tekintetében a L390 Yoga nem okoz csalódást: több USB 3.1 port, egy USB-C port, HDMI kimenet, valamint microSD-kártyaolvasó található rajta.

Ha egy igazán sokoldalú tablet laptoppal lepnéd meg szeretteid, akkor a Lenovo ThinkPad Yoga L390 egy remek ár-érték arányú választás!

Acer Chromebook Spin CP713-1WN - Sokoldalú Chromebook sallangok nélkül


A Chromebook kategória hazánkban is egyre népszerűbb, nem csoda, hiszen mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre az átlagos felhasználóknak vagy diákoknak szüksége lehet: könnyű, felhasználóbarát és kedvező árfekvésű egyszerre.

Az Acer Chromebook Spin CP713-1WN egy karcsú kialakítású tablet Chromebook, kitűnő 13.5 hüvelykes, 2256 x 1504 felbontású érintőképernyővel, amely ráadásul teljesen visszahajtható. A laptop, táblagép, állvány és sátor módok között könnyedén válthatunk, ami különösen hasznos lehet prezentációknál vagy multimédia tartalmak megtekintésénél egyaránt.

Az elegáns alumínium burkolat és a Gorilla Glass képernyő nem csak esztétikai, hanem tartóssági szempontból is előnyös. Az optimális teljesítményről az Intel Core i5 processzor és 8 GB DDR3 memória gondoskodik. A Chrome operációs rendszer rendkívül gyors indítást és használatot tesz lehetővé, használatához azonban folyamatos internetkapcsolat szükséges.

Az Acer Spin kiválóan alkalmas a mindennapi feladatokra, mint a böngészés, dokumentumok szerkesztése és multimédia. Azonban a tárhely korlátozottsága miatt a felhőalapú szolgáltatások használata ajánlott. Ez a Chromebook ideális választás diákoknak és azoknak, akik elsősorban online alkalmazásokat és szolgáltatásokat használnak, mint például a Google alkalmazások.

Acer Chromebook Spin CP713-1WN


Dell Latitude 5290 2-in-1: a kompakt mindenes


Dell Latitude 5290 egy sokoldalú 2 az 1-ben eszköz, amely nagyszerűen ötvözi a laptopok sokoldalúságát a tabletek hordozhatóságával. Ideális választás azok számára, akik gyakran úton vannak, de nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény tekintetében.

A Dell Latitude vékony profilú kialakítása elegáns és könnyű (csupán 1,2 kg), ugyanakkor strapabíró is egyben, ahogy azt már megszokhattuk a Dell laptopok esetében. A kompakt 12,5 hüvelykes mérete ellenére megbízható teljesítményt nyújt, köszönhetően jól megkomponált hardvereinek. A Full HD felbontású, tükröződésmentes érintőképernyője kiváló képminőséget biztosít, míg a hatékony Intel Core i5 processzor, 8 GB RAM és 256 GB SSD tárhely biztosítja a gyors és zökkenőmentes teljesítményt.

Dell Latitude 5290 2-in-1A Dell Latitude 5290 legnagyobb előnye a sokoldalúságában rejlik. Tablet módban tökéletes prezentációkhoz, médiafogyasztáshoz vagy épp kreatív munkákhoz, míg laptop módban kiválóan alkalmas az összetettebb feladatok elvégzésére is.

Előnyei mellett azonban érdemes megemlítenünk a hátrányait is. Az egyik ilyen a kijelző kompakt mérete, ami nem mindenkinek felel meg, ez egyéni igények szerint változó.

Összességében a Dell Latitude 5290 egy igencsak kiforrott tablet-laptop, amely a legtöbb felhasználó igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Kitűnő választás az üzleti felhasználók, diákok, vagy kreatívok számára, akik egy megbízható, erős teljesítményű és hordozható eszközt keresnek, elérhető áron.

Egyedi színekben is!

A laptopokat a stílusodhoz illő színben is kérheted. Nincs más dolgod, mint a webáruházban a termék oldalán található konfigurátorban kiválasztani a neked tetsző színű burkolatot. Az ellenálló védőfólia nem csak feldobja a laptop kinézetét, hanem védőréteget is képez, amely ellenáll az UV-sugárzásnak is.

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék