Miért válassz felújított Gamer PC-t?

Ǐrta: Péter, furbify 05. 08. 2019 13:31

Szenvedélyes játékos vagy, de a géped egyre nehezebben tartja a lépést az újabb játékok rendszerkövetelményeivel? Időszerű lenne már egy csere, de mégis húzod az időt, „jó lesz még az”. Nyilván szeretnéd megkímélni magadat a hatalmas kiadásoktól és a cserével járó macerától is.

Megértjük, elvégre egy olyan számítógép, ami a jelenlegi játékok minden követelményének megfelel, igencsak sokba kerülne újan. Persze, ott van még a lehetőség, hogy építesz magadnak egyet, de végeredményében talán ez sem lenne olcsóbb. Ráadásul szakértelmet is igényel, aminek lehet, hogy híján vagy.

Ha olcsóbban szeretnéd megúszni, akkor a használt számítógép fórumokon, vagy apróhirdetésekben százával találhatsz vonzó ajánlatokat, azonban itt csak elvétve vállalnak garanciát a kínált termékre.

Itt jönnek képbe a felújított, használt gamer PC-k, amelyek zsákbamacska helyett garantáltan működőképes és garanciális termékeket jelentenek kedvező ár-érték arányban. Ha gamer PC vásárláson töröd a fejed, ismerd meg előbb a felújított gépek előnyeit egy kicsit közelebbről.

Új és használt számítógép alkatrészekből összeállítva

A felújított gamer PC-ket hozzáértő technikusaink állítják össze, használt és vadonatúj alkatrészekből. Tévedés ne essék, ezek a gépek nem egyenlők a bazárokban vagy apróhirdetésekben fellelhető bizonytalan múltú használt számítógépekkel és alkatrészekkel.

Webáruházunkban csak bevizsgált és felújított termékeket értékesítünk, amelyeket kiküldés előtt még egyszer letesztelünk, hogy biztosan ne okozzanak csalódást.

Igényeid szerint bővíthető és indításra kész!

Kevés a memória? Nagyobb SSD-re van szükséged? Eredeti operációs rendszert szeretnél? Nem probléma! A termékoldalon található konfigurátor segítségével tovább bővítheted az alapkonfigurációt, és egyéb kiegészítőket is hozzáadhatsz.

A kiválasztott bővítményeket ezután technikusaink beszerelik vagy telepítik, így neked már nem kell vele időznöd. Ha operációs rendszert is kértél hozzá, kollégáink feltelepítik, és frissítik azt, így átvétel után a gép azonnal indítható.

Környezetbarát termék

Az új termékekkel szemben egy felújított, használt PC vagy laptop fenntarthatóbb alternatívát jelent, hiszen így a gépek életciklusa jóval tovább tart. Nagy pazarlás leselejtezni egy pár éves, kiváló anyagminőségű és időtálló üzleti besorolású eszközt. Napjainkban az elektronikai hulladék mennyisége napról napra rekordokat dönt, és veszélyt jelent a környezetre és az élővilágra egyaránt.

Felújított termékek vásárlásával Te is kiveszed a részed a környezetszennyezés visszaszorításáért folytatott harcból. Hiszünk abban, hogy a felújított gépek népszerűsítésével változást érhetünk el.

használt gamer pc a furbifytól


Két év garancia és ingyenes szállítás

Tudjuk sokan idegenkednek a felújított, használt számítógépektől, hiszen nem minden értékesítő lelkiismeretes, és gyakran csak rövid garanciát vállalnak. Megnyugtatunk, a mi felújított termékeinkben nem fogsz csalódni, hiszen amellett, hogy alaposan letesztelt és tisztított gépek, mi két év garanciát is vállalunk rájuk! Ezalatt az idő alatt, ha meghibásodik, mi futárt küldünk érte, és a lehető legrövidebb idő alatt elhárítjuk a hibát.

Amennyiben bármilyen oknál fogva mégsem vagy elégedett, 30 napig bármikor indoklás nélkül visszaküldheted, és visszafizetjük az árát.

Tekintsd meg gamer pc kínálatunkat.

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék