Mentsd meg a bolygót használt iPhone-nal!

Ǐrta: Péter, furbify 26. 05. 2021 09:14

Felújított okostelefont vásárolni nem ciki, az évről évre növekvő elektronikai hulladék mennyisége viszont annál inkább. Használt mobiltelefon vásárlásával több legyet üthetsz egy csapásra, hiszen nem csupán egy menő készülékkel leszel gazdagabb, hanem kiveszed a részed a környezetszennyezés elleni harcból is és ráadásul még pénzt is spórolhatsz. Ez így kerek.

Ha ez még mindig nem győzött meg, felsorolunk 3 érvet ami a felújított termékek mellett szól!

1. Minőségi felújított mobilok, elérhető áron

A legújabb prémium kategóriás okostelefonok ára gyakran az eget súrolja, ezért nem mindenki számára elérhető. Az új készülékekkel szemben a felújított mobiltelefonok egyik legvonzóbb előnye a kedvezőbb árfekvés.

A felújított iPhone és Samsung mobiltelefonokat erre szakosodott, ellenőrzött beszállítóktól szerezzük be. Az alaposan bevizsgált, megtisztított és újracsomagolt termékek egytől-egyig kifogástalan minőséggel rendelkeznek, állapotuk szinte megegyezik egy új készülékével.

Amennyiben számodra nem létfontosságú, hogy mindig a legújabb készülékkel villants, de mégsem mondanál le a minőségről, akkor ajánlatunk Neked szól! Okos választás, amellyel pénzt takaríthatsz meg, így több marad a fontosabb dolgokra.

haszált iphone garanciával a furbifytól

2. Hosszú garancia, pontosan mint egy új terméknél

Felújított okostelefon vásárlásával nem kockáztatsz semmit. A törvény által előírt egy év helyett, két év garanciát vállalunk rá, további extra költségek nélkül! Ezen felül, ha nem vagy elégedett a készülékkel, akkor 30 napon belül visszaküldheted és mi visszafizetjük az árát.

használt okostelefonok a furbifytól

3. Okos döntés a fenntarthatóság jegyében

A legtöbb mobilkészülék 1-2 éven belül egy fiók alján vagy egy gyűjtőhelyen, rosszabb esetben pedig a kukában végzi. Az utóbbi esetet nem kell részleteznünk, hiszen mindenki tisztában van az így keletkező elektronikai hulladék veszélyeivel. Ha mégsem akkor feltétlenül olvasd el kapcsolódó cikkünket.

Egy termék nem csupán attól lesz környezetbarát, hogy az előállítása során figyelmet fordítanak az energiahatékonyságra vagy a gyártás során keletkező károsanyag-kibocsátás mértékének csökkentésére. A legzöldebb megoldás az, ha a termék tartós minőségű és minél tovább marad használatban. Szakszerű felújítással egy okostelefon újabb esélyt kap és még hosszú évekig hűséges társad lehet.

Ha felújított eszközöket vásárolsz igenis teszel a környezetedért, hiszen így meghosszabbítod a már egyszer legyártott termékek életútját.


Használt mobilok a furbify-tól!

Jelenleg az Apple iPhone mellett Samsung telefonok közül is válogathatsz. Ha most nem is találsz számodra megfelelőt, látogass vissza webáruházunkba, hiszen kínálatunk gyakran frissül vagy írd meg nekünk üzenetben, milyen készüléket szeretnél és segítünk.

Ha tetszett a cikk nyomj egy lájkot és oszd meg ismerőseiddel!



Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék