Újdonság! Színes laptopok!

Ǐrta: Péter, furbify 11. 04. 2023 16:10

Örömmel jelentjük, hogy kínálatunkban ezentúl színes laptopok is elérhetők! Ha unod a business laptopokra jellemző visszafogott színvilágot és valami frissre vágysz, akkor tekintsd meg színes laptop kínálatunkat, és válassz több mint 30 féle szín közül.

Minőség kívül belül

Felújított laptopjainkat igyekszünk a lehető legjobb esztétikai állapotban kínálni, ezért azt találtuk ki, hogy a burkolatukat egy különleges fóliaréteggel vonjuk be. A fólia védelmi réteget biztosít a készüléknek, megelőzve a további burkolati karcolásokat és kopásokat, illetve elfedi a már meglévő sérüléseket. Emellett a laptop megjelenése is megújul, ami újszerű és friss hatást kelt. A minőségi anyagból készült bevonófólia nagyszerűen ellenáll a karcolásoknak és az UV sugárzásnak is (fakulás nélkül).

Válassz kedvedre a színkavalkádból

Egy laptop manapság nem csupán munkaeszköz, hanem stílusunk kifejezője is. A business laptopokra jellemző szürke és fekete színvilágon túl, most több mint 30 féle színben kínálunk laptopokat, melyek között biztosan megtalálod az egyéniségednek megfelelőt.

Szines laptopjainkat ide kattintva tekintheted meg.

Színes felújított laptopok a furbify kínálatában

furbify green laptop

zebra laptop

pink laptop

blue laptop

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék