Újdonság! Részletfizetési lehetőség, bonyodalmak nélkül!

Ǐrta: Péter, furbify 03. 01. 2024 13:28

Sokan kerülünk abba a helyzetbe, hogy szeretnénk laptopot, számítógépet vagy esetleg okostelefont vásárolni, de a teljes összeg kifizetése nehézséget jelenthet. Erre az esetre már eddig is léteztek különféle áruhitelek, de ezek sok esetben nem feleltek meg a vásárlók igényeinek. Ezért úgy határoztunk, hogy egy új, modern részletfizetési megoldást vezetünk be a furbify webáruházban, amely egyszerűen és gyorsan, mindenféle rejtett költség nélkül vehető igénybe.

Vásárolnál valamit, de kényelmesebb lenne, ha nem kellene egy összegben kifizetni? Ha nem szeretnél banki hitelt felvenni és az áruhitel vagy ismeretlen hitelezők nem nyerik el a bizalmadat, itt egy remek alternatíva: az általunk ajánlott kamatmentes részletfizetés, amelyet az Instacash segítségével tettünk most elérhetővé számodra!

Laptop vásárlás részletfizetéssel. Vásárolj most, fizess később.

Laptop vásárlás részletre, gyorsan és egyszerűen!


Ez a részletfizetési lehetőség egy egyszerű és prémium fizetési mód, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb kiadásaidat ne csak a havi bevételeidből vagy a megtakarításaidból kelljen finanszírozni. Az ügyintézés egyszerű és gyors, az egész folyamat csupán 7 percet vesz igénybe, az elbírálás is percek alatt megtörténik. Ugyanannyit fizetsz, mintha egy összegben kifizetted volna. A megrendeléskor kifizeted a vásárlás 50%-át, a maradékot pedig egyenlő részletekben fizeted ki. Ráadásul a részleteket automatikusan a bankkártyádról vonjuk le, mint egy előfizetést.

Nem kell aggódnod a biztonságért sem, hiszen ez a szolgáltatás az MNB elvárásai mentén auditált folyamat, ezért adataid védelmét a lehető legmagasabb szinten biztosítjuk. Partnerünk, az Instacash, a legnagyobb hazai bankoknak biztosít digitális megoldásokat.

 

  • Kamatmentes: 0% THM-mel kínált lehetőség, semmilyen rejtett költség nélkül. Részletekben pont annyit fizetsz, amennyibe a termék kerül.

  • Egyszerű: Nincs banki macera vagy kényelmetlen ügyintézés.

  • Biztonságos: EU jogszabályokra épülő, biztonságos igénylési folyamat.

  • Gyors: Az egész folyamat mindössze 7 percet vesz igénybe, az eredményt pedig percek alatt megtudhatod.

  • Dokumentum-mentes: Nincs szükség munkáltatói igazolásra és kivonatokra, semmilyen dokumentum csatolása nem szükséges.

  • Különleges szolgáltatás: A részletfizetést nem bank vagy hitelintézet nyújtja, hanem közvetlenül a webshopunk.

  • Nincs hatással a hiteleidre: A részletfizetés nem befolyásolja meglévő vagy jövőbeli hiteleidet.

Így működik a részletfizetés

  • Tedd kosárba a kedvenc termékeidet
     
  • A fizetési módoknál válaszd a Furbify részletfizetés 0% THM-mel, banki ügyintézés nélkül" lehetőséget
     
  • Erősítsd meg a telefonszámod egy SMS-ben kapott jelszóval
     
  • Adj meg néhány adatot magadról, hogy rendszerünk el tudja készíteni a szerződést
     
  • Oszd meg bankszámlatörténeted elektronikusan
     
  • Fogadd el a szerződést és írd alá SMS kóddal
     
  • Bankkártyáddal fizesd ki az első részletet

Mi szükséges az igényléséhez?


Az igénzléshez szükséged lesz az élő, aktív bankkártyádra, amellyel az önerőt és a későbbi havi részleteket fogod fizetni, valamint az okmányaidra és az internetbanki azonosítódra.

InstaCash BNPL


Az InstaCash Magyarország vezető fintech cége és úttörő BNPL vagyis buy now pay later szolgáltatója. A Furbify stratégiai partnereként biztosítanak teljesen online, néhány perces digitális részletfizetési megoldást a webáruház vásárlói számára. Az InstaCash 2022 októberében bekerült a Fintechzone által összeállított ’20 legígéretesebb magyar fintech cég listájára. Digitális finanszírozási megoldásokat fejlesztenek, jelenleg havi több ezer ügyfelet szolgálnak ki.

További információk a részletfizetésről a kattintás után.

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék