Újdonság! Laptop- és PC alkatrészek a webáruházban! FRISSÍTVE!

Ǐrta: Péter, furbify 25. 07. 2022 09:25

A nyári hónapok sem telhetnek el izgalmas újdonságok nélkül, ezért nagy örömmel jelentjük, hogy laptop- és PC alkatrészek egész arzenálját tettük elérhetővé a webáruházban.

Laptop memória modulok (SO-DIMM), használt processzorok, tápegységek, adatkábelek, laptop kijelzők, optikai meghajtók, SSD-k és merevlemezek, használt videókártyák, laptop akkumulátorok, monitor talpak, monitor állványok és még sok más egyéb alkatrész érhető el, azonnali szállítással.

A teljesen új, bontatlan csomagolású termékek mellett, jó állapotú használt alkatrészek is megvásárolhatók, melyekre szintén garanciát vállalunk. Az alkatrész kategóriákat hétről hétre bővítjük, ezért érdemes lesz később visszalátogatni, ha elsőre nem találtad meg a neked megfelelő hardvert.

FRISSÍTVE!

További alkatrész kategóriákkal bővítettük kínálatunkat. Jelenleg több száz laptop alkatrész, laptop burkolati elem, laptop fedél, laptop monitor keret, touchpad, laptop zsanér, laptop szalagkábelek, laptop hangszórók, hűtőbordák és sok más egyéb pótalkatrész közül válogathatsz. Raktárkészletünk folyamatosan frissül.

Ne feledd, ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol minden kérdésedre. Ha nem találod a listában amit keresel, fordulj hozzánk bizalommal és segítünk megtalálni vagy beszerezni.

Laptop- és PC alkatrészek csupán egy kattintásra!

Laptop alkatrészek széles választékban

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék