Újdonság: Bazár kategória - a leginkább pénztárcabarát megoldás

Ǐrta: Péter, furbify 07. 12. 2021 15:17

Mindig is nagy hangsúly fektettünk a furbify minőségre, ennek folyományaként a komolyabb szépséghibával rendelkező eszközöket általában ki szoktuk zárni a webáruház kínálatából. A konkurens cégekkel összehasonlítva, ezek még bőven belefértek volna a portofólióba, vagy úgy is mondhatnánk, hogy a mi Bronze (eddigi legalsó) kategóriánk, megfelelt néhány versenytárs "közepes" besorolásának. A Bazár kategóriát különválasztottuk az általános ajánlatunktól, tehát aki a tőlünk megszokott újszerű minőséget keresi a felújított piacon, továbbra is megtalálja azt a jól bevált Gold, Silver és Bronze osztályainkban.

 

furbify laptop bazár

 

Két okból döntöttünk úgy, hogy megviseltebb termékeket is felkínáljuk. Az egyik a fenntarthatósági szempont, több esélyt adunk ezeknek az eszközöknek is új gazdát találni. A másik, hogy a számítástechnika piacán tapasztalt áremelkedések nehéz helyzetet teremtenek azoknak, akik a legolcsóbb termékeket keresik, és ezzel jó lehetőséget teremtünk számukra is. 

 

Furbify laptop bazár


Bazár kategóriás termékeink közt olyan laptopokat találsz, amelyek jelentősebb esztétikai hibával rendelkeznek. Technikailag természetesen ezek az eszközök is 100%-ban működőképesek, viszont előfordulhat hiányzó műanyagdarab, nagyobb burkolati repedés, jelentősebb burkolati kopás, nem működő akkumulátor, stb. A pontos hibáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

A bazár kategóriás gépek minőségben a bronze kategóriás termékeink alatt helyezkednek el. A 2 év garancia és ingyenes szállítás (18 000 Ft fölött), valamint az aktuális promók a bazár kategória termékeire is érvényesek. A termékképek ebben ez esetben is csak illusztrációként szolgálnak, viszont az ügyfélszolgálaton igényelhető konkrét fotó bazáros termékről is.

Egyelőre nagyrészt csak laptopok találhatóak ebben a kategóriában, itt nézheted meg őket.

 

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék