Csokival forgattunk

Ǐrta: Péter, furbify 24. 09. 2020 16:31

Ki ne tudná, hogy Csoki egy igazi kemény alak. Ha Csokinak lenne laptopja, tuti nem egy kis törékeny ultrabook lenne. Sokkal jobban illene hozzá egy masszív, strapabíró, kicsit robusztus (és nem vadonatúj) de megbízható masina.

Csuja Imre családi kötődései miatt rendszeres látógatója kis városunknak, a felvidéki Gútánák, amely a furbify-nak is székhelyet ad. Augusztusban szerencsénk volt összehozni egy nagyon jó hangulatú forgatást a kedves művészúrral.

Forgatás Csokival Komáromban


A stáb szerette volna életre kelteni Csoki otthoni környezetét. Erre a célra egy komáromi panellakást szemeltek ki. A nagy napra az augusztusi kánikula alatt került sor. Imre megérkezését követően nem is teketóriázott sokat, magára öltötte Csoki jelmezét, és el is kezdődött a munka.

Az első leforgatott jelenetben máris lehetősége volt újfent egy Babetta típusú retro robogóra ülni. Sőt pár perccel később már egy hatalmas chopperon találta magát. Kijelenthetjük, mindkettő nagyon illett hozzá.

Forgatás Csokival a furbify csapatával


A forgatás a megtervezett 4-5 óra helyett körülbelül fele ennyi időt vett igénybe javarészt a főszereplő profizmusának köszönhetően. A jól elvégzett munka után és a hazaút előtt Csoki mindenkivel összeállt még egy-egy közös fotóra.

A teljes videó hamarosan elérhető lesz! Addigis nézz meg egy kis ízelítőt: Csoki (Csuja Imre) és a furbify első találkozása

Frissítés (okt. 5.) - a teljes videó megtekinthető a Youtube-on!

Kategóriák
Kiemelt cikkek
Címkék

Címkék:

furbify hírek csoki