Windows kedvező áron

A legális operációs rendszerek használata felújított gépeknél is ugyanolyan fontos, mint az újan vásárolt számítógépek esetében. Egy korszerű, naprakész operációs rendszerrel könnyen kivédhetők a kártékony szoftverek, zsarolóvírusok vagy más adatlopó alkalmazások.

Cégünk 2012 óra a Microsoft Registered Refurbisher Partner (MRR) minősítéssel rendelkezik. Ezáltal kedvezményes áron kínálhatunk eredeti, 100%-ban legális Windows operációs rendszert felújított számítógépeinkhez és laptopjainkhoz. A MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) lehetővé teszi, hogy a felújított számítógépek eredeti Windows operációs rendszerrel kerüljenek forgalomba.

Fontos kiemelni, hogy ezeket a kedvező áron kínált operációs rendszereket csak és kizárólag felújított számítógéppel vagy felújított laptoppal együtt értékesíthetjük. Amennyiben a megrendelt számítógéphez vagy laptophoz operációs rendszert is rendeltél, munkatársaink feltelepítik azt. Átvétel után nincs más dolgod, mint bekapcsolni a gépet és már használhatod is.

 

MAR Windows 10 HOME operációs rendszer


Felújított géppel együtt vásárolva: 9 490 Ft
Átlagos kiskereskedelmi ár: 36 000 Ft-tól

 

MAR Windows 10 PROFESSIONAL operációs rendszer


Felújított géppel együtt vásárolva: 17 590 Ft
Átlagos kiskereskedelmi ár: 45 000 Ft-tól

 

Amennyiben kérdésed van az MRR (Microsoft Registered Refurbisher) programról vagy az operációs rendszerekről, fordulj hozzánk bizalommal és mi segítünk.

Cégünk 2012 óra rendelkezik Microsoft Registered Refurbisher Partner (MRR) minősítéssel.

Microsoft Registered RefurbisherWindows 10