Mi az a felújított PC?

Minőségi felújított, használt laptopok, elérhető áron!

A használt, felújított számítógépek és laptopok piacvezető márkák (HP, Dell, Lenovo, Fujitsu) 2-4 éves business class modelljei, melyeket a nyugat-európai bankok, nagyvállalatok modellfrissítéskor visszaszolgáltattak a lízingcégeknek.

Ezeket a megkímélt állapotú használt laptopokat és pc-ket a felújítási folyamat során alapos külső és belső tisztításnak, portalanításnak vetjük alá, majd ezután egy többlépcsős tesztelés következik, amely során kiszűrjük az esetleges rendszer- vagy hardverhibákat. A megrendelés után telepíjük az operációs rendszert, szoftvereket és egyéb bővítményeket a megrendelő igényei szerint. A legtöbb berendezés extra memóriával vagy villámgyors SSD-vel is bővíthető, erre a termék aloldalon található konfigurátorban van lehetőség.

 

Pár kép a felújítási folyamatról

Pár kép a felújítási folyamatról

 

A felújított, használt számítógépek és laptopok legfőbb előnye az alacsony ár mellett a prémium minőségű kivitelezés és a számos extra biztonsági funkció. A business class gépekre a konzervatív, letisztult, praktikus dizájn a jellemző, amely nemcsak a használhatóságot, hanem a hosszú élettartamot is biztosítja.

A fogyasztói laptopokkal ellentétben, az üzleti laptopok és számítógépek tartósabb anyagokból (gyakran fém burkolattal) készülnek, ezért sokkal ellenállóbbak, mint a hagyományos laptopok. A gondos tervezésnek és az anyagminőségnek köszönhetően a legtöbb modell ütés- és cseppálló.

Az üzleti laptopokra jellemző, hogy a külső burkolat alatt általában különleges, térhálós fémszerkezet (rollcage) védi a gép belsejét.

 

A felújított számítógépek előnyei

A felújított számítógépek egnagyobb előnye az értékállóság mellett a kimagaslóan jó ár-érték arány!

További előnyei:

  • prémium minőségű anyagok (ellenálló műanyag, szénszálas vagy fém burkolat)
  • ellenálló belső váz (rollcage), amely megvédi az alkatrészeket a külső behatásoktól
  • könnyű bővíthetőség (könnyen növelhető teljesítmény)
  • könnyű szervizelhetőség (bőséges alkatrész utánpótlás)
  • laptopok esetében ergonómikusan kialakított billentyűzet
  • a vállalati laptopok matt kijelzővel rendelkeznek, amely napfénynél is kitűnően látható
  • extra biztonsági funkciók (pl. ujjlenyomat olvasó)
  • zajmentes nagy hatásfokú hűtőrendszer (hosszú munkavégzésre tervezve)
  • környezetbarát megoldás
  • hosszútávú megoldás

 

Felújított HP EliteBook 745 G3 laptop

Felújított HP EliteBook 745 G3 laptop

 

Kinek ajánljuk?

A business class gépeket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a gép megbízhatóan bírja a hosszú, folyamatos munkavégzést. Szintén kiváló választás azok számára, akik munkájukat időnként “terepen” vagy poros környezetben végzik. Ár-érték arányuk kimagasló! 

Egyetemistáknak, diákoknak és utazóknak egyaránt javasoljuk ezeket a gépeket. Egy fogyasztói notebookhoz képest ugyanis masszív szerkezetük sokkal tovább ellenáll az állandó használatból adódó kopásnak és jobban bírja az utazás, ingázás viszontagságait is, mint egy hagyományos laptop. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a tükröződésmentes kijelzőnek hála napsütésben, illetve sötétben is kényelmesen használhatók.

A berendezések burkolata ugyan nem 100%-ig karcmentes, a szakszerű felújításnak és tisztításnak hála mégis tökéletesen üzemképesek.

 

tévhitek a felújított számítógépekről

 

Mitől környezetbarát?

Napjaink egyik legégetőbb problémája az óriási mennyiségű elektronikai hulladék, valamint az új gépek előállítása során keletkező káros anyagok mennyisége. Minden felújított, használt számítógép megvásárlásával csökken az elektronikai hulladék mennyisége, így enyhül a környezetre gyakorolt káros hatás is.

 

Termékeink osztályozása

Az általunk forgalmazott felújított számítógépeket, laptopokat és monitorokat, műszaki és esztétikai állapotuk alapján négy kategóriába soroljuk. Az alacsonyabb besorolású termékek ára jelentősen alacsonyabb a magasabb besorolású termékeknél. Ezekről bővebben itt olvashatsz.

Kínálatunkban a felújított, használt asztali számítógépek és felújított laptopok mellett, széles választékban kínálunk monitorokat is, mindezt két éves garanciával és ingyenes kiszállítással!

 

Tanácsra van szükséged?

Amennyiben kérdésed van fordulj hozzánk bátran! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a Neked legmegfelelőbb gép kiválasztásában.

Ne feledd, hogy a kiszemelt laptophoz vagy PC-hez kérheted a szoftvercsomag telepítését, vagy kedvező áron kínált, legális Windows operációs rendszert is!

 

Tekintsd meg kínálatunkat:

Felújított, használt laptopok, 2 év garanciával

Felújított, használt számítógépek, 2 év garanciával

Monitorok