Furbify csereprogram

A furbify elsődleges célja egy fenntarthatóbb jövő iránti törekvés, ezért szeretnénk minimalizálni az elektronikai hulladék mennyiségét régiónkban is. A tőlünk vásárolt termék mindenképp jó döntés környezettudatosság szempontjából, hiszen ezáltal csökkenthetjük az új, rövid-életciklusú termékek iránti keresletet.

De menjünk egy gondolattal tovább: mi van, ha furbify terméked elavul, vagy csak egyszerűen újabbra cserélnéd. Semmiképp sem szeretnénk, ha ez az eszköz a szemétben végezné, ezért elindítottuk eco-csereprogramunkat.

 

furbify laptop és pc csereprogram

 

Mit is jelent ez?

Röviden ennyit: Ha tőlünk vásárolsz, valójában egy bérleti programba veszel jegyet, ahol neked tetsző időközönként újabbra cseréljük az eszközödet.

 

Hogyan működik?

Ha van furbify terméked (laptop vagy PC), amit szívesen beszámíttatnál, vedd fel velünk a kapcsolatot, és ajánlatot kapsz tőlünk az újabb eszköz megvásárlására felhasználható kupon összegéről.

 

Van lehetőség más forrásból beszerzett számítógép beszámítására?

Mivel webáruházunkban a legjobb minőségű, és megbízható forrásból származó használt eszközök kínálatára törekszünk, ezért saját termékeink visszavételét preferáljuk. Emellett felveheted a kapcsolatot velünk más esetben is, egyedi elbírálás alapján fogunk dönteni.

 

Garancia időn belül kell kérvényeznem?

Nem, beszámítjuk az érvényes garancia nélküli termékeket is

 

Hamarosan lejár a garanciám, de elégedett vagyok furbify termékemmel

Ha a megvásárolt gép még mindig jól szolgál, arra buzdítunk, használd tovább - és hogy biztosra menj, hosszabbíts garanciát, most kedvező áron. A biztonságba megéri befektetni! Kérj ajánlatot hosszabbításra.


Válaszd a fenntartható megoldást. Válaszd a megtérülő befektetést. Válaszd a furbifyt!