Furbify Charity 2023

#leütésnyiálmok - A Furbify Hungary Kft. és a Tanulj Tesó Alapítvány jótékonysági projektje

Megújuló laptopok, valóra vált álmok!

A Tanulj Tesó Alapítvánnyal és az Age of Hope Alapítvánnyal karöltve idén 72 gyermeket ajándékozunk meg a tanuláshoz szükséges laptoppal. Segíts számukra felejthetetlenné tenni az idei karácsonyt!

Neumann János első számítógépétől hosszú volt az út, de az informatika és a számítógép iparág elhozta a munkahelyek és vállalatok forradalmi megújulását és a lassan a zsebünkben elférő laptopok soha nem látott lehetőségeket adnak annak, aki használja.

Mi a Furbify-nál hiszünk abban, hogy a számítógép-készség elengedhetetlen része a fejlődésnek – minden tekintetben. Munkánkból kifolyólag hiszünk abban, hogy a számítógépek akár sorsfordító eszközök is lehetnek a kezünkben – elég csak azokra a világot megváltoztató, jól ismert vállalatokra és üzletemberekre gondolni, mint Steve Jobs és az Apple, Bill Gates és a Microsoft.

Karácsony közeledtével olyan gyerekeknek szeretnénk segíteni, akiknek nincsen saját számítógépe, mert laptoppal a kezükben talán megvalósíthatják álmaikat és – ki tudja – talán közöttük van a következő Steve Jobs is.

A digitális bennszülöttek korában számítógépek nélkül nehéz elképzelni az életet. Ezt valljuk mi is, ezért a számítógépek felújításával és forgalmazásával foglalkozó vállalatként, mi a Furbify-nál hiszünk abban, hogy a számítógép-készség elengedhetetlen része a fejlődésnek – minden tekintetben.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén 72 hátrányos helyzetű gyermeket ajándékozunk meg egy-egy felújított laptoppal! És ez még nem minden: szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának ahhoz a felhíváshoz, amely arról szól, hogy Neked miben segített a számítógéped, miként használod a munkádban a laptopot, hogy valósítottad meg az álmaidat. Ezeket az inspirációs üzeneteket szintén továbbítjuk a gyerekeknek.

#laptoppalazálmokért

Karácsonyi akciónkban 72 laptop gyűlt össze az adományalapba, ezzel 72 gyermek ünnepét tesszük felejthetetlenné. Köszönjük nektek!

Tanulj Tesó Alapítvány


A Tanulj Tesó Alapítvány célja a hátrányos helyzetű családból származó gyerekek, fiatalok tanításának, felzárkóztatásának, a munka világába való elindításának támogatása.

Tanulj Tesó Alapítvány 11711003-21478619
Adószám: 19318219-1-05Age of Hope alapítvány


Az Age of Hope alapítvány elsődlegesen a hátrányos helyzetű gyermekek szabadidejének hasznos, illetve tartalmas eltöltését tűzte ki célként. Gyerektáborok szervezése mellett, támogatóink és partnerszervezeteink segítségével rendszeres adománygyűjtéseket szervez.

Remény Kora Gyermekvédelmi Egyesület
Adószám: 18287204-1-08Együttműködő és médiapartnereink

computerworld orhamuvek zrt. speedzone norex erp