Furbify Charity 2023

#leütésnyiálmok - A Furbify Hungary Kft. és a Tanulj Tesó Alapítvány jótékonysági projektje

Megújuló laptopok, valóra vált álmok!

A Tanulj Tesó Alapítvánnyal és az Age of Hope Alapítvánnyal karöltve idén 100 gyermeket ajándékozunk meg a tanuláshoz szükséges laptoppal. Segíts számukra felejthetetlenné tenni az idei karácsonyt!

Neumann János első számítógépétől hosszú volt az út, de az informatika és a számítógép iparág elhozta a munkahelyek és vállalatok forradalmi megújulását és a lassan a zsebünkben elférő laptopok soha nem látott lehetőségeket adnak annak, aki használja.

Mi a Furbify-nál hiszünk abban, hogy a számítógép-készség elengedhetetlen része a fejlődésnek – minden tekintetben. Munkánkból kifolyólag hiszünk abban, hogy a számítógépek akár sorsfordító eszközök is lehetnek a kezünkben – elég csak azokra a világot megváltoztató, jól ismert vállalatokra és üzletemberekre gondolni, mint Steve Jobs és az Apple, Bill Gates és a Microsoft, de az egyik leghíresebb magyar startup, a Prezi.com és alapítója, Árvai Péter is ide tartozik.

Karácsony közeledtével olyan gyerekeknek szeretnénk segíteni, akiknek nincsen saját számítógépe, mert laptoppal a kezükben talán megvalósíthatják álmaikat és – ki tudja – talán közöttük van a következő Steve Jobs is.

A digitális bennszülöttek korában számítógépek nélkül nehéz elképzelni az életet. Ezt valljuk mi is, ezért a számítógépek felújításával és forgalmazásával foglalkozó vállalatként, mi a Furbify-nál hiszünk abban, hogy a számítógép-készség elengedhetetlen része a fejlődésnek – minden tekintetben.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén 100 hátrányos helyzetű gyermeket ajándékozunk meg egy-egy felújított laptoppal! És ez még nem minden: szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának ahhoz a felhíváshoz, amely arról szól, hogy Neked miben segített a számítógéped, miként használod a munkádban a laptopot, hogy valósítottad meg az álmaidat. Ezeket az inspirációs üzeneteket szintén továbbítjuk a gyerekeknek.


 

Így segíthetsz

Minden 20. eladott laptop, számítógép vagy monitor után egy laptopot az adomány alapba helyezünk. Célunk, hogy összegyűjtsünk 100 laptopot, és azokat partnerszervezeteink segítségével eljuttassuk azon hátrányos helyzetű gyerekeknek, akiknek a legnagyobb szükségük van rá a tanuláshoz. 

Tehát ha a furbify webáruházban vásárolsz laptopot, PC-t vagy monitort, azzal máris növeled a laptop adomány alapot!

Ha sok követőd van, vagy ismert személyiség vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen motivációs üzenettel is segíthetsz!

Segíts felejthetetlenné tenni 100 gyermek karácsonyát!
#laptoppalazálmokert

25 /100 Laptop

Megújuló laptopok, valóra vált álmok

A karácsonyi szezonban minden 20. eladott laptop, PC vagy monitor után egy felújított laptopot ajándékozunk egy hátrányos helyzetű gyereknek!


 

Tanulj Tesó Alapítvány


A Tanulj Tesó Alapítvány célja a hátrányos helyzetű családból származó gyerekek, fiatalok tanításának, felzárkóztatásának, a munka világába való elindításának támogatása.

Tanulj Tesó Alapítvány 11711003-21478619
Adószám: 19318219-1-05

Age of Hope alapítvány


Az Age of Hope alapítvány elsődlegesen a hátrányos helyzetű gyermekek szabadidejének hasznos, illetve tartalmas eltöltését tűzte ki célként. Gyerektáborok szervezése mellett, támogatóink és partnerszervezeteink segítségével rendszeres adománygyűjtéseket szervez.

Remény Kora Gyermekvédelmi Egyesület
Adószám: 18287204-1-08