Termékeink Osztályozása

Az általunk felújított és forgalmazott számítógépeket, laptopokat és monitorokat esztétikai állapotuk alapján négy kategóriába soroljuk. Minden gépre két év garanciát vállalunk, esztétikai besorolástól függetlenül! Az esztétikai besorolást a termék leírásánál, illetve a termékfotó jobb felső sarkánál található címkével jelöljük.

Fontos megjegyeznünk, hogy az esztétikai besorolás nem befolyásolja a gép működését. Termékeink esztétikai besorolástól függetlenül 100%-ig működőképesek.

 

Monitorok és All in one PC-k esztétikai besorolása


Platinum osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki és 100%-os esztétikai állapotú termékek, pixelhibák és foltosodás nélkül. A burkolat és a kijelző karc- és hibamentes. Nagyrészt újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből megmaradt outlet termékek. 

Gold osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és megkímélt esztétikai állapotú használt termékek. A burkolaton előfordulhatnak minimális, nem zavaró, apró karcok és / vagy kopás, melyek csak erősebb fénynél vehetőek észre. A képernyő karc- és hibamentes. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Ez a legkeresettebb kategória a kínálatunkban.

Silver osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő, elfogadható esztétikai állapotú használt termékek. Apróbb burkolati karcolás, enyhe burkolati kopás vagy elszíneződés (sárgulás) előfordulhat. A kijelzőn lehetnek kisebb, nem zavaró, látómezőn kívüli hibák, mint pl. apróbb karc, enyhe foltok, kosz a kijelzőn, 1 pixelhiba vagy gyenge háttérvilágítás, mely csak erősebb fehér fénynél vehető észre. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Emellett kimagaslóan jó az ár / érték arányuk!

Bronze osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő használt termékek jelentősebb esztétikai hibákkal, mint pl. észrevehetőbb karcok, elszíneződött (sárgult) vagy megrepedt burkolat. A kijelzőn zavaróbb hibák - nagyobb karcok vagy foltok, 2-3 pixelhiba, címkelenyomat és gyenge háttérvilágítás (erősebb fehér fény esetén) is előfordulhatnak. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Elsősorban olyan környezetbe ajánljuk őket, ahol nem fő szempont a kifogástalan képminőség és esztétika, mint  pl. ipari környezet, szerverszobák, műhelyek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk!

 

Laptopok esztétikai besorolása:


Platinum osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és új termékekkel megegyező esztétikai állapotú termékek. A burkolat és a kijelző karc- és hibamentes. Nagyrészt kedvező árú, újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből megmaradt outlet termékek, pl. HP Renew notebookok.

Gold osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és megkímélt esztétikai állapotú használt termékek. A burkolaton előfordulhatnak minimális, nem zavaró, apró karcok és / vagy kopás, melyek csak erősebb fénynél vehetőek észre. A képernyő karc- és hibamentes. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Ez a legkeresettebb kategória a kínálatunkban.

Silver osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő, elfogadható esztétikai állapotú termékek. Apróbb burkolati karcolás, enyhe burkolati kopás, repedés vagy elszíneződés (sárgulás), kisebb horpadás, enyhén kopott billentyűzet / touchpad vagy kissé laza zsanér előfordulhat. A kijelzőn lehetnek apróbb karcok, enyhe kosz, 1 pixelhiba és kisebb, nem zavaró, látómezőn kívüli hibák, mint pl. enyhe foltok vagy kosz a széleken. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Emellett kimagaslóan jó az ár / érték arányuk!

Bronze osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő használt termékek jelentősebb esztétikai hibákkal. Ilyenek például az észrevehetőbb karcok, mélyebb burkolati horpadások, repedések, kisebb, nem zavaró törés, elszíneződés, törött USB csatlakozó vagy törött hűtőrács, kopott billentyűzet / touchpad, valamint a laza zsanérok. A kijelzőn zavaróbb hibák - nagyobb karcok vagy foltok, 2-3 pixelhiba, címkelenyomat és gyenge háttérvilágítás (erősebb fehér fény esetén) előfordulhatnak. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk!

 

Számítógépek esztétikai besorolása:


Platinum osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és új termékekkel megegyező esztétikai állapotú termékek. A burkolat és a kijelző egyaránt karc- és hibamentes. Nagyrészt kedvező árú, újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből megmaradt outlet termékek, pl. HP Renew számítógépek.

Gold osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki és megkímélt esztétikai állapotú használt termékek. A burkolaton előfordulhatnak minimális, nem zavaró, apró karcok és / vagy kopás, melyek csak erősebb fénynél vehetőek észre. A képernyő karc- és hibamentes. dEz a legkeresettebb kategória kínálatunkban.

Silver osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő, elfogadható esztétikai állapotú termékek. Apróbb burkolati karcolás, enyhe burkolati kopás, repedés vagy elszíneződés (sárgulás), kisebb horpadás vagy kopott festésnyom előfordulhat. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Emellett kimagaslóan jó az ár / érték arányuk!

Bronze osztály: Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő használt termékek jelentősebb esztétikai hibákkal. Ilyenek például az észrevehetőbb karcok, mélyebb burkolati horpadások, repedések, kisebb, nem zavaró törés, elszíneződés vagy a törött USB csatlakozó. Ezek a termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk!

 

Kérdezz bátran!


Termékeink állapotáról szívesen adunk tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon. Fordulj hozzánk bizalommal.