Kaspersky Standard Security 2020 1 Year (Internet Security) - 1820045 #1
Kaspersky Standard Security 2020 1 Year (Internet Security) - 1820045 #2
Kaspersky Standard Security 2020 1 Year (Internet Security) - 1820045 thumb #1 Kaspersky Standard Security 2020 1 Year (Internet Security) - 1820045 thumb #2
új
%
A termékkép illusztráció.

Kaspersky Standard Security 2020 1 Year (Internet Security) - 1820045

Raktáron 2-4 db

NEW, 1 Year, Adatlap

A termék jelenleg nem elérhető!
Utolsó ismert ár:
4 690 Ft 4 990 Ft Megtakarítás: 300 Ft (áraink tartalmazzák az áfát)
<b>Szállítás már 1 890  Ft-tól</b>, csomagpontra is

Szállítás már 1 890 Ft-tól, csomagpontra is

<b>2 év</b> garancia

2 év garancia

<b>30 nap</b> pénzvisszafizetési garancia

30 nap pénzvisszafizetési garancia

<b>Fenntartható</b> termék

Fenntartható termék

Mária

Fordulj hozzánk bizalommal a +36 70 557 7047-es számon, hétköznap 08:00 - 16:30 között és segítünk!

Márka Kaspersky
Modell Standard Security 2020 1 Year (Internet Security)
Termékkód 1820045
Készlet Raktáron 2-4 db
Esztétikai állapot Új: Teljesen új, bontatlan csomagolású termék.Új besorolású termékeink vásárlói értékelései és fotói
Eszköz 1 Device
licensz 1 év
  • GYIK: https://support.kaspersky.com/KIS/2021_mr1/hu-HU/87342.htm
  • A kód emailes küldése is megoldható.
  • Kaspersky Internet Security 2020: nagyobb biztonság az interneten
  • Mivel a számítógép- és okostelefon-használók ma már szinte állandóan online vannak, eszközeikre az internet jelenti a legnagyobb veszélyt.A Kaspersky Internet Security 2020 egy átfogó biztonsági csomag, amely a PC-k, notebookok, okostelefonok és táblagépek védelmére, valamint a főbb internetes fenyegetések semlegesítésére szolgál. A szoftver kompatibilis az összes modern Windows rendszerrel, macOS-t futtató eszközökkel, például a Mac vagy MacBook Pro gépekkel, valamint az iOS- vagy Android-rendszerű mobileszközökkel. A Kaspersky Internet Security 2020 felhasználói többek között védelmet kapnak a kártékony szoftverek, a webkamera irányításának átvétele, a csalási kísérletek, a kriptobányász weboldalak és még sok más kockázat ellen. A program összes funkcióját egy egyszerű irányítópulton keresztül lehet nyomon követni.
  • A Kaspersky Internet Security 2020 erős védelmet biztosít a magánélet számára. A szoftver meghiúsítja a webkamera külső elérését, ami manapság a legtöbb modern laptopot fenyegeti. A program emellett megakadályozza a böngészési előzményekhez való hozzáférést és adathalászat elleni védelmet is kínál: a gyanúsnak tűnő webhelyeket, amelyek másnak adják ki magukat, mint amik valójában, automatikusan felismeri. Ezután a hozzáférést azonnal blokkolja, így még a kevesebb tapasztalattal rendelkező felhasználók sem esnek a támadók csapdájába. A szoftver emellett inaktiválja a nyomkövető sütiket (tracking cookie), melyeket a hirdetők használnak az egyéni felhasználók tevékenységének nyomon követésére az interneten. A programnak köszönhetően ettől többé nem kell tartani.
  • A biztonsági csomag részét képezi egy külön böngésző is, amely a közismert Tor-projekten alapul, és nagyon magas szintű biztonságot nyújt. Ez különösen alkalmas online tranzakciók lebonyolításához, így az online banki ügyintézés során az átutalási megbízásokat rettegés nélkül el lehet küldeni. Ez a kiegészítő böngésző PC-khez és Mac-ekhez egyaránt elérhető, és eltekintve az online banki tevékenységektől, nem avatkozik be a rendszer működésébe, és nem igényel sok erőforrást. Csakúgy, mint a program többi funkciója esetében, a szoftver ezen része is észrevétlenül működik a háttérben, és nem terheli a rendszert. A Kaspersky Internet Security 2020 az átlagfelhasználót támogatja: a varázslónak köszönhetően az alkalmazást még a kezdők is gyorsan és biztonságosan beállíthatják.
  • A Kaspersky Internet Security 2020 szoftver vásárlóinak ráadásul csúcskategóriás hardverre sem lesz szükségük: a biztonsági csomagot úgy optimalizálták, hogy még gyengébb, régebbi eszközökön is feltünés nélkül működjön a háttérben. A használt rendszer erőforrásait csak csekély mértékben veszi igénybe, és minimális teljesítményvesztés mellett átfogó védelmet biztosít. A szoftver egy víruskeresővel is rendelkezik, amely az internetről származó legnagyobb fenyegetésekkel szemben védi a felhasználó számítógépét. Például a zsarolóprogramok elleni védelemnek köszönhetően kizárt, hogy a rosszindulatú szoftverek titkosítsák és elérhetetlenné tegyék a merevlemezek tartalmát. Ez különösen hasznos az otthoni irodában, amikor a fontos adatok elvesztése felmérhetetlen veszteség, de fontos eszmei értéket képviselnek a személyes fájlok is, például a fényképek.
  • A szoftver emellett napi 200 MB adatcsomagot is tartalmaz. Ez a termék összes vásárlója számára lehetővé teszi az adattovábbítást egy olyan biztonságos VPN-kiszolgálón keresztül, amelyhez harmadik felek a normál internetes csatornákon át nem férhetnek hozzá. A Kaspersky Internet Security 2020 megvásárlásával a felhasználók még jobban megvédhetik személyes adatállományaikat az illetéktelen hozzáféréstől. Az internetes fizetésekre kizárólag titkosított csatornán kerül sor, de a termék ezen felül kémprogram elleni védelmet is tartalmaz Androidos eszközökhöz, például okostelefonokhoz vagy táblagépekhez. Az említett funkciók kompatibilisek az összes modern böngészővel, pl. Firefox, Edge, Safari, Chrome, stb. A PC így új böngésző telepítése nélkül ugyanúgy használható, mint korábban.
  • A Kaspersky Internet Security 2020 az egyik legjobb megoldás azok számára, akik nagyobb biztonságban akarják tudni az internetre csatlakozó eszközeiket. A napi böngészéstől és csevegéstől kezdve, a webkamerán át a pénzügyi tranzakciókig, a biztonsági csomag figyeli az összes tevékenységet, és a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

Szállítási lehetőségek:

Expressz szállítás futárral
2 790 Ft (1-2 munkanap)
Standard házhozszállítás
1 890 Ft (3-4 munkanap)
GLS Átvételi pont
2 790 Ft (1-2 munkanap)
Packeta átvételi pont
1 890 Ft (3-4 munkanap)
MPL
990 Ft + csomagkezelési díj 5000 Ft (10-14 munkanap)

Fizetési lehetőségek:

Online bankkártyás fizetés(Visa, MasterCard, GPay)
Ingyenes
Banki átutalás(díjbekérő)
Ingyenes
Utánvéttel(készpénz)
590 Ft
furbify részletfizetés(gyors elbírálás, 0% THM)
Ingyenes
Cetelem Online Áruhitel
Ingyenes
PastPay(halasztott fizetés, EU nemzetközi adószám szükséges)
Ingyenes

Minden New besorolású Szoftver-hez/-hoz tartozó értékelés...

Megvásároltad ezt a terméket?

Oszd meg másokkal tapasztalataid, küldj értékelést!