Ár szűrő
-
Ft
Termék típusa
Márka
Esztétikai besorolás
Képernyő méret
Képarány
Képernyő felbontás
Kontrasztarány
Mária

Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Mária, ügyfélszolgálat

Tel.: +36 70 557 7047

Felújított, használt monitor garanciával

Pénztárcabarát használt monitorok, felújított monitorok 2 év garanciával. Samsung, EIZO, Iiyama, Dell, HP monitorok széles választékban.

24 / 46 termék

Miért éri meg használt monitort vásárolni?

Használt, felújított monitor vásárlása számos előnnyel járhat: egyszerre juthatunk hozzá kedvező áron, újszerű állapotú monitorhoz, és hozzájárulhatunk a fenntarthatósághoz is. A felújított monitorok esetén gyakran találunk olyan prémium jellemzőket és technológiákat, amelyeket egy új monitorhoz viszonyítva sokkal magasabb áron lehetne csak megszerezni. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy olyan felső kategóriás monitorhoz jussunk, ami egyébként túllépné a költségvetésünket.

Használt monitor vásárlásával hozzájárulunk a fenntarthatósághoz is, hiszen a már létező termékek továbbra is hasznosak maradnak. Ez a körforgás kisebb környezeti terhelést jelent és csökkenti az elektronikai hulladék mennyiségét.

Jár garancia használt monitorhoz?

Természetesen minden használt monitor két év garanciával rendelkezik. Emellett 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk. Ha nem vagy elégedett a termékkel, egyszerűen küldd vissza, és visszatérítjük az árát.

A legjobb monitor árak: irodai és grafikus monitorok olcsón

Amennyiben irodai munkára vagy grafikai tevékenységekhez pénztárcakímélő monitorra van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz. Termékeink főképp üzleti kategóriájú monitorok, melyek kiváló paraméterekkel rendelkeznek, és segítségükkel növelheted a produktivitásodat. Kínálatunkban olyan monitorokat is találsz, amelyek grafikusoknak és fotósoknak lettek tervezve, és alkalmasak a legkülönfélébb képszerkesztési feladatokra is. Ilyenek például az EIZO és IIYAMA márkájú monitorok.

Monitorok fajtái

Válogass kedvedre Full HD, 2K, 4K felbontású használt monitorjaink között, amelyek gazdag felszereltséggel, pengeéles képpel és elképesztő színmélységgel rendelkeznek. Monitorjaink többsége matt, tükröződésmentes képernyővel rendelkezik, így lehetővé teszi a munkát kedvezőtlen fényviszonyoknál is.

IPS monitor
FullHD monitor
2K monitor
HDMI csatlakozós monitor
LG monitor
Samsung monitor
EIZO monitor
HP monitor