Elállási Nyilatkozat

Minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ezalatt az idő alatt a termék, bármikor visszaküldhető és mi visszafizetjük az árát. Mielőtt visszaküldenéd a megvásárolt terméket, kérjük figyelmesen olvasd végig az alábbi tájékoztatót.

 

Elállás menete


  1. Töltsd ki a az elállási nyilatkozatot és ellenőrizd az e-mail-fiókodat. 
     
  2. A terméket kérjük gondosan csomagold be (lehetőleg az eredeti dobozába), hogy a szállítás során ne sérüljön. Ellenkező esetben a termék károsodhat, összetörhet, így nem áll módunkban megtéríteni a vételárat. 
     
  3. Kérjük a csomagra írd rá a rendelés- vagy az elállás számát, amit e-mailben küldtünk.
     
  4. Add le a terméket a legközelebbi Packeta csomagponton, legkésőbb 7 nappal az űrlap kitöltése után. Leadáskor kérjük add meg a Packeta kódot és a neved is.

A termék beérkezésétől és bevizsgálásától számított 14 napon belül visszautaljuk a vásárlás összegét (amennyiben a termék nem sérült). Bontott csomagolású és email címhez regisztrált szoftvereket (ESET, Office 365, stb.) nem áll módunkban visszafizetni.

A szolgáltatások (mint például a billentyű nyomtatás, szoftvercsomag telepítés) árát szintén nem áll módunkban visszafizetni.
 

 

Segítünk!


Amennyiben további kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Tel.: +36 70 557 7047

Email: webshop@furbify.hu