A furbifyról

Fiatal és egyben fiatalos cég vagyunk, mely több mint 10 éve foglalkozik prémium kategóriás vállalati (business class) számítógépek és laptopok felújításával, valamint értékesítésével. A gútai kis boltból 10 év alatt nemzetközileg működő cég lett, mely jelenleg már 30 alkalmazottal, 60 részmunkaidős kollégával, megközelítőleg 3000 üzleti partnerrel és 10 000 végfelhasználóval büszkélkedhet. 2018-ban már több mint 30 000 számítógépet újítottunk fel és értékesítettünk.
 

furbify team


Küldetésünknek tekintjük, hogy népszerűsítsük a felújított számítógépeket, melyek jó ár/érték arányú újrahasznosított termékek. Ezek a számítógépek ugyanis nagyvállalatok által pár évig használt minőségi gépek, melyek prémium anyagokból készültek, illetve gondos tesztelésen és tisztításon estek át. Ennek az alapos felújításnak hála e-hulladék helyett ismét eladható, újrahasznosított termék vált belőlük.
 
Cégünk olyan vállalkozássá szeretne válni a jövőben, mely működésével többet ad vissza a Földnek (és a régiónak), mint amennyit elvesz. Célunk, hogy a már egyszer legyártott számítógépek, laptopok és monitorok élettartama minél hosszabb legyen, minél többször kerüljenek vissza a körforgásba, ne a szemétdombon kössenek ki.